2777
2789
عنوان

چقدر زجر اوره😭😭😭😭

790 بازدید | 65 پست

پسری ک با تمام بد دهنیاش و اذییت کردناش سه سال تمام عاشقش بودم و تو رابطه باهاش از جون و دل مایه گذاشتم و زجرم داد .بعد از این ک به راحتی ول کرد و دلمو شکوند لهم کرد روانیم کرد ازدواج کرد دقیقا زمانی ک من التماس خدا میکردم ک میخامش .اونم با یه دختر متولد ٨٥ ک واقعاواقعا اگ جای مقایسه بود همتون میگفتین من بهترم اعتماد بنفس ندارم کاملا مشخصه .دلم شکسته پس تکلیف من چی میشه?میخاد خوش و خرم زندگی کنه?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

متولد ۸۵؟؟؟؟

کودک همسریه مگه؟؟😐

دیگه غصه نخور ب فکر خودت باش

من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز،گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک قانون ثابت رو تو دنیا برات بگم:رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.

یک پیشنهاد دوستانه برات دارم.

برای اینکه بتونی ارتباطات رو با خدا با کیفیت تر کنی ،آن شاءالله، از صوت های استادم  استفاده کن .عالییییییه.

آدرس کانالشون تو امضاء هست.

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

ینی چه رابطه ای؟ 

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

به درک بابا . خودت روعذاب نده . خلایق هر چه لایق . یه مدت دیگه میگی خدایا شکرت که نشد 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
متولد ۸۵؟؟؟؟ کودک همسریه مگه؟؟😐 دیگه غصه نخور ب فکر خودت باش

اره بخدا خانواده پسره براش رفتن خاستگاری

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

درسته شکست حستب میشه ولی راحت شدی بابا...خدا دوستت داشت اون شوهرت نشد.هروز میخواست جد وابادتو به فحش بکشه و چند سال بعدش جداااایی.خداتو زمانی شکر میکنی گه شوهر خوبی گیرت بیوفته

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

عزیزم خداروشکر کن که قبل از اینکه بخواهی ازدواج کنی و بچه بیاری خدا از سر راهت برداشتش درسته الان خیلی اذیت هستی چون متاسفانه دوستش داشتی ولی واقعا گاهی خدا مصلحت ما رو بهتر از خودمون میدونه انشالله بتونی فراموش کنی...