2777
2789
عنوان

سالی چقدر هزینه لباس زیر میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 52 پست
یک سال کامله اصلا نخریدم لباس زیر بخدا قسم .آخه اصلا نمیپوشم هیچکدوم رو فقط برا بیرون رفتن

شورتم نمیپوشی

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا

شرت اصلا نمیپوشم چون عقونت میاره بجز مواقع پری 

سوتینم جینگول چندتا دارم برای .... که همونا کافیه. برای روزهای عادی هم سالی شاید ۱دونه بخرم.😁

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
تو خونه اصلا استفاده نمیکنی از لباس زیر؟؟

نه شوهرم دوست نداره

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
من امسال حداقل 1تومن پول خرج کردم چی بهتر از این ک شوهرای تنوع طلب هرروز ی جور ببیننتو کیف کنن و ع ...

خیلیا این عقیده را  دارن. منم شنیدم اما راستش من روحیه ی این کارو ندارم متاسفانه😔😔😔 دلم میخاد به خودم برسم بارها سعی کردم اما موفق نبودم😕

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
به نام خدا شرت اصلا نمیپوشم چون عقونت میاره بجز مواقع پری  سوتینم جینگول چندتا دارم برای .... ...

ببخشید گلی جسارت میکنم، ولی شورت نخ پنبه بپوشی عفونت نمیاره ها، ژل شستشو هم استفاده کنی چه بهتر.بستگی به جنس شورت داره.

من خداروشکر تا بحال عفونت نگرفتم

من امسال حداقل 1تومن پول خرج کردم چی بهتر از این ک شوهرای تنوع طلب هرروز ی جور ببیننتو کیف کنن و ع ...

افرین لایک منم با اینکه چن ساله ازدواج کردم و بچه هم دارم اما همینجوری ام دقیقا

خدایا بابت همه چی مرسی☺🌹

راستی اگه تو خونه نپوشیم یکم شلخته به  نظر نمیایم؟؟بعد یکبار شیردهی ؟؟من حس خوبی ندارم فکر میکنم بیریخت میشم .شما این حسو ندارین؟؟؟

ولی خداییش ادم راحته

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
سوتین نمیشه نبست ووقعا. ممه هامون میاد وسطه اتاق 😊

اندامم خیلی سفت و ماهیچه ای هست .بچه هم ندارن هنوز خدا قسمتم نکرده ایشالا زود مامان شم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین