2777
2789
عنوان

سالی چقدر هزینه لباس زیر میکنین؟

1132 بازدید | 52 پست

اوف کلی لباس زیرای گرون هست...اما من همیشه نخی میخرم موندم کی اونا رو میخره ..از این نخی های ساده.البته قشنگه.اما خیلی ساده.شاید سالی ۱۰۰ تومن نهایتا پول بدم سوتین هم اصلا دوس ندارم استفاده کنم.شما چطور بگین دوست جووونا

الان میلیونیا سرو کلشون پیدا میشه    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خیلی گرونا نمیخرم چون ادم توشون راحت نیس.قیمت مناسب ولی متنوع و ست مییخرم.چندماهی یکبار هر بار حدود 30 تومن 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

یک سال کامله اصلا نخریدم لباس زیر بخدا قسم .آخه اصلا نمیپوشم هیچکدوم رو فقط برا بیرون رفتن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

والا الان ارزون ترین لباس زیر ده تومنه (قیمتم مال تابستونه) دیگه خودت حساب کن 🤕 

منم دارم دونه دونه میندازم دور نمی‌دونم چطور جایگزین کنم 😂

من من ٢روز پيش از دي جي كالا خريدم شد ٣٤٠ تومن 

فكر كنم سالي ٨٠٠/٩٠٠ بشه شايد كمتر يا بيشتر

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !

من امسال حداقل 1تومن پول لباس زیرولباس خواب  خرج کردم

چی بهتر از این ک شوهرای تنوع طلب هرروز ی جور ببیننتو کیف کنن

و عمرا چششون پی اینو اون نره

چون زنش واسش کم نمیزاره

من این عقیده رو دارم و همیشه خیلی ب خودم میرسم👌🤗

درضمن ی ساله تو عقدم

you 💋are the best thing thatever🥀 happend to my Life💕.    تو بهترین اتفاق زندگیمی👑