2777
2789
عنوان

بیاین بگین من چم شده بو نمی فهمم دیگه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرما نخوردم ببینیم نگرفته هیچی

ببین من یه هفته پیش سرما خوردم خییییلی هفیف . فقط و فقط بدن درد داشتم. دو روزه هم خوب شدم. خیلی کم بود

دو روز بعد از سرماخوردگی حس بویاییم کم شد تا الان که دقیقا چهار روزه بوی هیچیو حس نمیکنم. مزه هم نمیفهمم. همه چی مزه آب میده

منم نه ابریزش بینی دارم نه هیچی هیچ علائمی ندارم

شما از مواد شوینده تو خونتون زیاد استفاده میکنی؟مثل وایتکس؟

منت نکش از غیر پر و بال خودت باش...🌱
وایییی😭😭😭😭😭منم همینطوریم😭 چهار روزه این بلا سرم اومده😭😭 خاله م هم دو هفته ست اینجوری شده ما ...

جدی میگی؟

سابقه نداشتین؟

من اصن سابقه نداشتم

دکتر نرفتی؟ 

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
دعا کنین مشکل مغزی نباشه

نه بابا ربطی نداره مگه به سرت ضربه خورده..از بینیته احتمالا

تاحالا نشنیده بودم تعجب کردم انشالله که چیزی نیست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین من یه هفته پیش سرما خوردم خییییلی هفیف . فقط و فقط بدن درد داشتم. دو روزه هم خوب شدم. خیلی کم ب ...

خب نگران نیستی اینطوری شدی؟

ببین هیچی وایتکس هیچی

فقط ریکا که ظرف میشورم

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
من فقط دو روز بدن درد داشتم. هیچ علائم دیگه ای نداشتم نه تب نه سرفه نه ابریزش بینی هیچی

من بدن دردم نداشتم

منن اینجوری میشم سینوس هات التهاب پیدا کرده بلید چندین بار بخور بدی تا درست بشه همراه با قرقره آب ...

از کجا میفهمی التهابه؟

اصن گرفتگی ندارم

جدی میگی؟ سابقه نداشتین؟ من اصن سابقه نداشتم دکتر نرفتی؟ 

منم اصلا سابقه نداشته اینجوری شم واسه همین از استرس قلبم داره میاد دهنم

خیلی میترسم همش میخوام برم دکتر بابام نمیزاره میگه میری تو مطب دکتر الوده ست کرونا میگیری

ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم شنبه میرم گوش و حلق و بینی

مشکل مغزی هم نیست خیالت راحت

فک کنم یه ویروسه که اپیدمی شده بین مردم که چند نفر میگن ماهم اینجوری شدیم. ولی من میترسم به هرحال.

شنبه میرم دکتر

دیگه دارم میترسمـــــــ😳

خودمم میترسم

میگم مشکل مغزی نباشه

منم اصلا سابقه نداشته اینجوری شم واسه همین از استرس قلبم داره میاد دهنم خیلی میترسم همش میخوام برم ...

رفتی بیا خبرم کن خدا خیرتون بده

من فعلا بچم اجازه نمی‌دهد برم

خب نگران نیستی اینطوری شدی؟ ببین هیچی وایتکس هیچی فقط ریکا که ظرف میشورم

منم اصلا نه وایتکس استفاده کردم نه هیچی

یهو اینجوری شدم

خاله م هم دقیقا یهو اینجوری شد

مامانم هم اینجوری شده بود ولی سه چهار روزه خوب شد

ولی من مثلا الان ۴ روزه همینجوریم

یا خالم دو هفته س همینجوریه