2777
2789

سرما هم نخوردم

از دیروز فهمیدم هیچی بو نمی فهمم

چه دکتری باید برم؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

وایییی😭😭😭😭😭منم همینطوریم😭 چهار روزه این بلا سرم اومده😭😭 خاله م هم دو هفته ست اینجوری شده

ما هم سرما نخوردیم نمیدونم چیه داستان😭😭😭

منت نکش از غیر پر و بال خودت باش...🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ادکلن پیس بزنی نمیفهمی اصلا بوشو؟

منم مثل ایشون شدم

نه اصلاااا منکه اصلا ذره ای بوی چیزیو حس نمیکنم یه عالمه عطر میزنم هیچی حس نمیکنم

عه منم همینطوریم وایتکس الکل ادکلن اصلا حس نمیکنم البته من سرماخوردم خوب شدم.ولی باز حس نمیکنم

منم همینجوریم دقیقا

از مواد شوینده تو خونتون زیاد استفاده میکنی؟

عه منم همینطوریم وایتکس الکل ادکلن اصلا حس نمیکنم البته من سرماخوردم خوب شدم.ولی باز حس نمیکنم

منم سرما خوردم خوب شدم. بعد سرماخوردگی دیگه بوی چیزیو حس نکردم

خالمم همینجوری شده

یعنی ادکلن پیس بزنی نمیفهمی اصلا بوشو؟

هیچی هیچی

امشب رفتم برنج بخرم فروشنده گفت بو کنی میفهمی کدوم خوبه

من هیچی نفهمیدم

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
منم سرما خوردم خوب شدم. بعد سرماخوردگی دیگه بوی چیزیو حس نکردم حالمم همینجوری شده

من سرما نخوردم

ببینیم نگرفته هیچی

منم همینجوریم دقیقا از مواد شوینده تو خونتون زیاد استفاده میکنی؟

نه عزیز جان

هیچی استفاده نکردم هیچی فقط ریکا

تازه هنوز خونه تکونی هم نکردم

یا علی😐 فک کنم گوش و حلق و بینی

دعا کنین مشکل مغزی نباشه