2777
2789
عنوان

چجوری بگم نیا

244 بازدید | 22 پست

زن داداشم میاد خونه مامانم هر شب همون ساعتی که بچم میخوابونم. مثلا میاد کمک .من نمیخوام کمکم کنه کاری دستش نمیدم خودش شیر درست میکنه برلی بچه و کارهای ریز میکنه .دخترش سه سالشه گهواره رو محکم تکون میده سر بچه رو فشار میده جیغ میزنه. خیلی اعصابم داغونه. حوصله هیجکس ندارم .بچه من خیلی گریه میکنه به زور میخوابه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

عصبیم دلم نمیخواد کسی ببینم .خونه خودم کسی نبست پیشم کارهای بچه بلد نیستم .از پس این بچه هم برنمیام از بس گریه میکنه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد متوجه نشدم هردوتون خونه مادرتون زندگی میکنین؟

نخ خونشون جداس همسایه هستن

من زایمان کردم اینجام 

عزیزم به نظرم بی رو دروایسی بهش بگو.هیچی مهمتر از سلامت جسم و روان خودت و بچت نیس

از اوناس که قهر میکنه و بی منطقه

نخ خونشون جداس همسایه هستن

به مادرت بگو بگه

بگه بچه ها سروصدا میکنن و کوچیکن اذیت میشیم

یا خودت بگو

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

و اینکه هی مقایسه میکنه بچه خووش با من و هی تعریف میکنه از بچم. دوست ندارن از این مقایسه کردن همه چیزش

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 بخدا اگه نمیومد تاپیک میزدی زن داداشم ی کوچه فاصله داره نمیاد ی سر بهم بزنه ...

توقعی از کسی ندارم بخدا .افسرده شدم حوصله هیجکس ندارم 

به مادرت بگو بگه بگه بچه ها سروصدا میکنن و کوچیکن اذیت میشیم یا خودت بگو

مامانم بیشتر عصبیم کرده بهش میگم برو پیش بچه در ببند .بچه داداشم با خودش میبره 

از اوناس که قهر میکنه و بی منطقه

واقعا قهر اون مهمتره یا سلامتی بچه ات.مواظب سر بچه اتم باش که فشار بهش نیاد خدای نکرده اسیب به مغزش وارد نشه چون سر بچه ها وقتی بدنیا میان خیلی نرمه.اصلا قهرش مهم نباشه برات چون هیچییییی مهمتر از خودت و بچت نیس.وقتی مودبانه و مهدبون ازش خواهش کنی نیاد چرا باید بگه نه یا قهر کنه

مامانم بیشتر عصبیم کرده بهش میگم برو پیش بچه در ببند .بچه داداشم با خودش میبره 

به نظرم یه بار وسایلتو جمع کن بگو سرسام گرفتم میرم خونه خودم شاید اینجوری جواب داد

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ