2777
2789
عنوان

چجوری بگم نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 22 پست
واقعا قهر اون مهمتره یا سلامتی بچه ات.مواظب سر بچه اتم باش که فشار بهش نیاد خدای نکرده اسیب به مغزش ...

میخوام برم خونه خودم ولی استرس دارم که از پسش برنیام

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعد زایمان فکر کنم افسردگی گرفتی 

آره .هم تو خونه موندن و هم بچم خیلی گریه میکنه ساعت ها برای خوابوندنش وقت میزاریم به زووور میخوابه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
میخوام برم خونه خودم ولی استرس دارم که از پسش برنیام

اگه فک میکنی از پسش برنمیای خب نرو.مشکل از اوناس که باید درک کنن شرایط تو رو بعد زایمان و سعی کنن کاری کنن که راحت باشی عزیزم.به نطرم با واسطه بگو مثلا به مادرت بگو از قول خودشون بگن که بره زنداداشت

اگه فک میکنی از پسش برنمیای خب نرو.مشکل از اوناس که باید درک کنن شرایط تو رو بعد زایمان و سعی کنن کا ...

والا مامانم انگار میترسه. چند بار بابام جلوشون گفته که خونه خودت بچه نیست خلوته راحت تری .دیگه باید بفهمن

والا مامانم انگار میترسه. چند بار بابام جلوشون گفته که خونه خودت بچه نیست خلوته راحت تری .دیگه باید ...

من یادمه زن داداشم یه بار خیلی رک بهم گف اگه تنهام بزاری راحت تر به بچه میرسم.من خیلی کوچیگ بودم و درکی از شرایط نداشتم.حالا به سن و سال نیس.شاید ایشونم متوجه منطور پدرتون نشدن.همون بی رو دروایسی خودت با لحن خوب بگی بهتره.مثلا بگو خیلی خستتون کردم.نمیخوام معذب شی

من یادمه زن داداشم یه بار خیلی رک بهم گف اگه تنهام بزاری راحت تر به بچه میرسم.من خیلی کوچیگ بودم و د ...

هی میخوام تو خلوت و تنهایی باشم ولی فکر میکنم به اینکه تنهایی از پس بچه م برنمیام پشیمون میشم .

هی میخوام تو خلوت و تنهایی باشم ولی فکر میکنم به اینکه تنهایی از پس بچه م برنمیام پشیمون میشم .

به نظرم اگه خونه خودت بودی حق اعتراض داشتی اما رفت و آمد خونه مامانتو تو نمی تونی کنترل کنی.به زن داداشت بگی نیاد به زنداییت بگی نیاد و.....

بهترین کار اینه بری خونه خودت.همه از اول بلد نبودن بچه نگه دارن کم کم یاد گرفتن.شما هم یاد میگیری.نترس 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"