اقای_مفتون مدیر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 عنوان دل به یاد تو شاد خواهم کرد...😊😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 522 پست ♥️ هوالحبیب دستم از وصل چون شود کوتاه دل به یاد تو شاد خواهم کرد 😍#فیض_کاشانی آقای مفتون تبریزی 1398/12/15 | 22:05 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 بسترم صدفِ خالیِ یک تنهاییست و تو چون مروارید، گردن آویزِ کسانِ دگری.... 🌷 🌾 🌿دست خواهش چون صدف مگشای پیش خاکیانهر چه می خواهد دلت از عالم بالا طلب#صائب_تبریزی🌷 🌾 🌿 آقای مفتون تبریزی
بهارینا عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 897 زیبایی چشمان تو وصف شدنی نیسعاشق چشمان تو نشدن شدنی نیس هانخخخ اقا من دیگه کپی ندارم بداهه میگم ببخشید اگه بی سر و ته میشه نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)
مُوژااااان عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 514 در نمازم خم ابروی تو بر یاد امد حالتی رفت که محراب به فریاد امد.... خمِ ابرویِ تو سرمشقِ کدام استاد است؛که خراباتِ دلم در پیِ او آباد است...خمِ ابرویِ تو را دیدم و رفتم به سجودصید را زنده گرفتن هنرِ صیاد است.... باید کماکان مرد، اما زیست....
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 عالی😀😂😁 او را خود التفات نبودی به صید من من خویشتن اسیر کمند نظر شدم 🌷 🌾 🌿گــویند مـــرو در پی آن ســــرو بلندانگشت نمــــای خلق بـــودن تـا چند؟بــی فایـده پندم مـــده ای دانشمندمن چون نروم که میبرندم به کمند!#سعدی🌷 🌾 🌿 آقای مفتون تبریزی
banooroza000 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 286 یادباد انکه خرابات نشین بودم و مست وانچه در مسجدم امروز کم است انجا بود جانم به لب رسید و تنم به تابوتبرخیز و بیا شاید به نمازم برسی... میشود برای یکی بود ،برای یکی ماند و با او نفس کشید ، حتی برایش جان داد . میشود
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 خمِ ابرویِ تو سرمشقِ کدام استاد است؛ که خراباتِ دلم در پیِ او آباد است... خمِ ابرویِ تو را د ... مرا چشمی است خون افشان ز دست آن کمان ابرو جهان بس فتنه خواهد دید و ز آن چشم و ز آن ابرو
مُوژااااان عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 514 ناز چشمان خمار تو خریدن دارد ساحل چشمان تو دویدن دارد نازِ معشوقِ دل آزار خریدن دارد!؟؟ باید کماکان مرد، اما زیست....
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 خبرت نیست بی روی تو آرامم نیست؟ آقای مفتون تبریزی
banooroza000 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 286 🌷 🌾 🌿 گــویند مـــرو در پی آن ســــرو بلند انگشت نمــــای خلق بـــودن تـا چند؟ بــی فایـ ... ز جام عشق او مستم، دگر پندم مده ناصح!نصیحت گوش کردن را دل هشیار میباید میشود برای یکی بود ،برای یکی ماند و با او نفس کشید ، حتی برایش جان داد . میشود
ریبای_خفته عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 6034 زیبایی چشمان تو وصف شدنی نیس عاشق چشمان تو نشدن شدنی نیس هان خخخ اقا من دیگه کپی ندارم بداهه می ... باریکِلا نِه باریکِلا👏👏👏👏👏👏😀😀😀😀😀 در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم پس باید بیشتر بخندم
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 🌷 🌾 🌿 گــویند مـــرو در پی آن ســــرو بلند انگشت نمــــای خلق بـــودن تـا چند؟ بــی فایـ ... سعدی چو جورش می بری نزدیک او دیگر مرو ای بی بصر😒 من می روم؟ او می کشد قلاب را
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 مرا غــرض ز نمـــاز آن بود ڪه پنهانی & ... 🌷 🌾 🌿در کوی خرابات، کسی را که نیاز استهشیاری و مستیش همه عین نماز است#عراقى🌷 🌾 🌿 آقای مفتون تبریزی
بهارینا عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 897 مرا گفتی که از پیر خرد پرسم علاج خود خرد منع من از عشق تو فرماید چه فرمایی؟ واسه خودش یچی گفته تو گوش نده خخخ عاشقم بمان جانا 😎😎 نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 ناز چشمان خمار تو خریدن دارد ساحل چشمان تو دویدن دارد 🌷 🌾 🌿با چشم تو، از هر دو جهان گوشه گرفتیمماییم و تو اِی جان که جگر گوشه مایی...#شهریار🌷 🌾 🌿 آقای مفتون تبریزی
banooroza000 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 286 مرا چشمی است خون افشان ز دست آن کمان ابرو جهان بس فتنه خواهد دید و ز آن چشم و ز آن ابرو چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب استمن ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم.... میشود برای یکی بود ،برای یکی ماند و با او نفس کشید ، حتی برایش جان داد . میشود