اقای_مفتون مدیر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 عنوان دل به یاد تو شاد خواهم کرد...😊😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 522 پست ♥️ هوالحبیب دستم از وصل چون شود کوتاه دل به یاد تو شاد خواهم کرد 😍#فیض_کاشانی آقای مفتون تبریزی 1398/12/15 | 22:05 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 میشود باز کسی همرَهت، اما هرگز مثلِ من عاشق و دیوانه و مدهوشت نه... زین همرهان همراز من تنها تویی تنها بیا باشد که در کام صدف گوهر شوی یکتا بیا... آقای مفتون تبریزی
بهارینا عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 897 او می رود دامن کشان من زهر تنهایی چشان دیگر مپرس از من نشان ، کز دل نشانش می رود ای کاروان اهسته ران آرام جانم میرودآن دل ک با خود داشتم با دل ستانم میرود نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)
banooroza000 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 286 هر آنکس عاشق است از جان نترسدیقین از بَند و از زندان نترسددل عاشق بوَد گرگ گرسنهکه گرگ از هِی هِی چوپان نترسد... میشود برای یکی بود ،برای یکی ماند و با او نفس کشید ، حتی برایش جان داد . میشود
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 چون صدف ماندہ تهی سینه ام از گوهر عشق ساز ڪن، ساز غم امشب ڪه سراپا همه گوشم بنال ای دل که من غم دارم امشب نه دل سوز و نه همدم دارم امشب ... آقای مفتون تبریزی
مُوژااااان عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 514 بسترم صدفِ خالیِ یک تنهاییستو تو چون مروارید، گردن آویزِ کسانِ دگری.... باید کماکان مرد، اما زیست....
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 😁😁😁😁😁😁😁😁😁 که من دامم تو صیادی ... عالی😀😂😁او را خود التفات نبودی به صید من من خویشتن اسیر کمند نظر شدم
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 در نمازم بین سجده لحظه ای ... در نمازم خم ابروی تو بر یاد امدحالتی رفت که محراب به فریاد امد.... آقای مفتون تبریزی
banooroza000 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 286 تا دل به عشقت داده ام در بحر جان افتاده ام چون در نماز استاده ام گویی به محراب اندری زلف پنهان ڪن نمازم ظهر باطل میشوددر قنوتم میل من سوے تو مایل میشود میشود برای یکی بود ،برای یکی ماند و با او نفس کشید ، حتی برایش جان داد . میشود
ریبای_خفته عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 6034 🌷 🌾 🌿 منم و دلی که دائم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری،به تو می سپارم او را #جام ... در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم پس باید بیشتر بخندم
banooroza000 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 286 در نمازم خم ابروی تو بر یاد امد حالتی رفت که محراب به فریاد امد.... مرا غــرض ز نمـــاز آن بود ڪه پنهانی حدیث درد فراقِ تو با تو بگــــذارمو گرنه این چه نمازی بود ڪه من با تو نشستہ روی به محراب و دل به بــــازارم میشود برای یکی بود ،برای یکی ماند و با او نفس کشید ، حتی برایش جان داد . میشود
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 هر آنکس عاشق است از جان نترسد یقین از بَند و از زندان نترسد دل عاشق بوَد گرگ گرسنه که گرگ از ه ... چرا آزرده حالی ای دل ای دل مدام اندر خیالی ای دل ای دل برو کنجی نشین شکر خدا کن که شاید کام یابی ای دل ای دل
بهارینا عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 897 🌿🌹🌿 دوستی با تو حرامست که چشمانِ کَشَت * خون عشاق بریزند و حلالش دارند #سعدی ... ناز چشمان خمار تو خریدن دارد ساحل چشمان تو دویدن دارد نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 شنیدم که چون قوی زیبا بمیرد فریبنـده زاد و فـریبــا بمیــرد شب مرگ، تنها نشیند به موجی رود ... 🌷 🌾 🌿بیعشق مباش تا نباشی مردهدر عشق بمیر تا بمانی زنده#مولانا🌷 🌾 🌿 آقای مفتون تبریزی
banooroza000 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 286 چرا آزرده حالی ای دل ای دل مدام اندر خیالی ای دل ای دل برو کنجی نشین شکر خدا کن ... هر چه از دل میخورم، از روزی ام کم میکننددر حریم سینه ی من، دل نبودی کاشکی... میشود برای یکی بود ،برای یکی ماند و با او نفس کشید ، حتی برایش جان داد . میشود
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 زلف پنهان ڪن نمازم ظهر باطل میشود در قنوتم میل من سوے تو مایل میشود یادباد انکه خرابات نشین بودم و مست وانچه در مسجدم امروز کم است انجا بود