احساس خفگی میکنم نمیخوام این شکلی زندگی کنم .. به دنیا میایم بزرگ میشیم درس میخونیم یه مدرک به درد نخور میگیرمیه شغلی پیدا میکنیم ازدواج میکنیم بجه میاریم بزرگش میکنیم پیر میشیم و میمیریم این وسط تنها اتفاق قشنگی که ممکنه بیفته عشقه که کم اتفاق میفته واقعیشو کسی تجربه کنه. تازه این زندگی یه انسان نسبتا خوشبخته. واقعا که چی؟
با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘 حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪 کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
کاش خدا میومد کنارم مینشست دنیا رو از زیر پام میکشید به اغوشم میکشید و میگفت من همه رو برای تو افریدم وتو رو برای خودم. اون موقع میگفتم مگه من جز تو چی میخوام ؟؟ منو از خودت جدا کردی و اینجا برام زمین ساختی؟!
اره بخدا! یه کم امیدوارانه به زندگی نگاه کن قراره مگه به دنیا بیایم اتم بشکافیم؟ زندگی همینه دیگه
چرا باید به زمین میومدیم خدا میخواست بگه درسته من تو رو افریدم برای خودم و اینکه عاشقم باشی و عاشقت باشم ولی تو رو از خودم دور میکنم و میفرستم زمین تا گناه کنی و تا ابد بمونی تو حسرت من. مگه ما گناه کارا خدامونو دوست نداریم