2777
2789
عنوان

خفگی

179 بازدید | 11 پست

احساس خفگی میکنم نمیخوام این شکلی زندگی کنم .. به دنیا میایم بزرگ میشیم درس میخونیم یه مدرک به درد نخور میگیرمیه شغلی پیدا میکنیم ازدواج میکنیم بجه میاریم بزرگش میکنیم پیر میشیم و میمیریم این وسط تنها اتفاق قشنگی که ممکنه بیفته عشقه که کم اتفاق میفته واقعیشو کسی تجربه کنه. تازه این زندگی یه انسان نسبتا خوشبخته. واقعا که چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد که حرفای دل منو زدی؟😞💔

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
واقعا؟

اره بخدا! یه کم امیدوارانه به زندگی نگاه کن

قراره مگه به دنیا بیایم اتم بشکافیم؟

زندگی همینه دیگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

کاش خدا میومد کنارم مینشست دنیا رو از زیر پام میکشید به اغوشم میکشید و میگفت من همه رو برای تو افریدم وتو رو برای خودم.  اون موقع میگفتم مگه من جز تو چی میخوام ؟؟ منو از خودت جدا کردی و اینجا برام زمین ساختی؟!

اره بخدا! یه کم امیدوارانه به زندگی نگاه کن قراره مگه به دنیا بیایم اتم بشکافیم؟ زندگی همینه دیگه

چرا باید به زمین میومدیم خدا میخواست بگه درسته من تو رو افریدم برای خودم و اینکه عاشقم باشی و عاشقت باشم ولی تو رو از خودم دور میکنم و میفرستم زمین تا گناه کنی و تا ابد بمونی تو حسرت من. مگه ما گناه کارا خدامونو دوست نداریم 

چرا باید به زمین میومدیم خدا میخواست بگه درسته من تو رو افریدم برای خودم و اینکه عاشقم باشی و عاشقت ...

خدا اگه مارو فرستاد زمین قدرت انتخاب و اختیار به ما داد

گناه نکن به خدا نزدیک شو

این همه خدا تو قرآن وعده ی بهشتو داده! 

ما اگه گناه میکنیم و از خدا دورمیشیم انتخاب خودمون بوده 

وگرنه خدا که گفته گناه هم کردی توبه کن که من از مادر بخشنده تر و مهربون ترم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞