2777
2789
عنوان

مهار شوهر با آرامش یا تندی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست

همه مثل هم نیستن مثلا پدرم فقط چشم بگه مامانم خودش میگه رام میشم ولیمامانم زبون به دهن نمیگیره که وروجک.میگه نمیتونم وگرنه بابات تو مشتم بود😁

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری اخه مگه درست میشه من انقد چیزش کردم فکر میکنه اسمون دهن باز کرده این وخانواده کثیفش افتاده رو ...

نه من خوده شوهرمو میگم

البته شوهرم ادم خوبیه خانوادش هم همینطور

تنها عیبی ک داره اینه که زیادی جوگیر و حساسه واسه همین زود داد و بیداد میکنه ولی بعدش ب گوه خوردن میوفتع

من اوایل پا ب پاش داد میزدم اونم بدتر میشد اخرم خودم مقصر میشدم

الان داد بزنه هیچی نمیگم بعدا تو ارامش بهش میگم داد میزنی بدم میاد و اینا

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
خخخخ والا شوهر من مثلا وقتی ا ز خواب بیدار میشه الان چند روزه هي با آرامش و قشنگ میگم عشقم اون پتو ...

چه شوهری داری خواهر..شوهر من شلوارشو همونجوری که در میاره میمونه رو زمین. چهل روزه خونه نیس..کارش یه شهره دیگس.چند روز پیش داشتم اتاقو مرتب میکردم شورتشو در آورده بود گزاشته بود تو پاتختی..نمیدونستم بخندم یا گریه کنم😂😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
تندی کردم دور شد...یه مدت بی خیال...الان که به لطف کرونا خونه ایم.میخام راه مهربونی رو برم...خیلی سخ ...

مهربونی هیچ منافاتی با شکست غرور نداره گلم  مهربونی یه صفت عالیه ادم باید به موقع و حساب شده خرج شریک زندگیش کنه محبت زیادم دلومیزنه  درهرزمینه ای ادم باید اول ارامش داشته باشه شریکشو بشناسه و بعد عمل کنه متعادل به هیچ عنوانم خودشو زیر پا نزاره وقتی اون توهین میکنه خدایی نکرده فحش میده به هیچ عنوان غرور شما ننیشکنه فقط شعورشو نشون میده شما با سکوتت واینکه دهن به دهنش نزاری خودتو خوردنکردی فهمیدگیه خودتو نشون میدی بعد خودش از کارش پشیمون میشه گلم همیشه براخودت ارزش قایل شو درحد توان شوهرت لباس خوب بپوش خوب بگرد اگه براخودت ارزش قایل بشی هیچ کس نمیتونه خوردت کنه

با ارامش و صبر بخای درست کنی دو روز طول میکشه

یه داد میزنی ۵ دقیقه بعدش همه چی اوکی میشه وقت هم تلف نمیشه😍

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

هر کسی به لمی داره

من خودم شوهرم فقط باید بهش احترام براری الان به خدا فقط با احترام و مهربانی همه دنیا رو برام میاره

با این که زود عصبانی میشد وقت مجردی مادرشوهرم میشه چی کارش کردی که اینقدر رام تو شده

من فقط بهش احترام مبزارم و محبت

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

فقط آقاها و باید رئیس حساب کنید بعد کار خودتون رو انجام بدید

مثلا میخاید برید خونه مامانت بگی برم خونه مامانم نگی من میرم خونه مامانم

به خدا تاثیر فوق اراده ای داره کلمه چشم هم که جادو میکنه

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

هر کسی به لمی داره

من خودم شوهرم فقط باید بهش احترام براری الان به خدا فقط با احترام و مهربانی همه دنیا رو برام میاره

با این که زود عصبانی میشد وقت مجردی مادرشوهرم میشه چی کارش کردی که اینقدر رام تو شده

من فقط بهش احترام مبزارم و محبت

وای عالیه...منم همش عشقم و نفسمم الان قربون صدقش میرم و محبت می کنن البته من کلا بلد نیستم بد باشه به قول خاهر شوهرم...میگه تو اگه بخاییم نمیتونی بد باشی...شوعر منم زبونش تنده ولی همه کار میکنه برام..بلاخره هرکسی ی عیبی داره منم باهاش کنار میام و سکوت میکنن...بعدش میگم فوش نده زشته پسرمون یاد میگیره و این حرفا