2821
2789
عنوان

مردها...

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 72 پست
ی سوال برادوس پسرامونم بایدکادوبخریم ایا

اره بابا دیگه چه فرقی داره روز مرد مرد میفهمی 😁

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
اره بابا دیگه چه فرقی داره روز مرد مرد میفهمی 😁

😁😁😁😁من دوس پسرندارم این دوستم داره منو کچل کرده ک واسشم بخرم یان من بش گفتم ن نخر مگه شوهرته یعنی الان برم بگم بخره😅😅😅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به این زودی ازدواج نکن هنوز خیلی زودته تا میتونی خوش بگذرون بالاخره یه روزی تو هر سنی باشه ازدواج می ...

میدونم من هم سنم کمه هم دارم درس میخونم و فعلا نمیخوام ازدواج کنم بنظر من سن ازدواج ۱۸ سال به بعده 

میشه بدونم واسه چی زود ازدواج کردی؟الان خوشبختی؟(اگه دوست داشتی جواب بده اگه نه هیچ اصراری نیست)

بر لبی خاموش صدایت میکنم   گرچه دوری از برم از صمیم قلب دعایت میکنم  
😁😁😁😁من دوس پسرندارم این دوستم داره منو کچل کرده ک واسشم بخرم یان من بش گفتم ن نخر مگه شوهرته یعن ...

بش بگو اگه اون روز زن یا ولنتاین براش خریده بخره ولی اگه نخریده اونم اینکارونکنه چون پرو رو میشه 

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
میدونم من هم سنم کمه هم دارم درس میخونم و فعلا نمیخوام ازدواج کنم بنظر من سن ازدواج ۱۸ سال به بعده&n ...

واسه اینکه بابام اینقد تعریفشو میکرد که نگو میگفت خیلی پسره خوبیه و از این جورحرف ها بعد شوهرم اومد خواستگاریم و منم گفتم پدرم یه عمر تجربه داره ادم هارو میشناسه و قبول کردم راستش اون اوایل ازدواجم خیلی باهام خوب بودو خوشبخت بودم ولی اون خانواده ی لعنیتش همه ش نصیحتش میکردند و دخالت تو زندگیم و همینم باعث شد من چند باری قهر برم خونه بابام و به خاطر هنین ازم سرد شد الانم اون مثل خانواده ش شده خیلی باهام بده و اصلا خوشبخت نیستم اگه به خاطر دخترم نبود الان صد بار طلاق گرفته بودم

واسه اینکه بابام اینقد تعریفشو میکرد که نگو میگفت خیلی پسره خوبیه و از این جورحرف ها بعد شوهرم اومد ...

آخی عزیزم درکت میکنم  

چندساله ازدواج کی و دخترت چندسالشه؟

انشاالله رفتارش خوب میشه واقعا نمیدونم واسه چی بعضی از خانواده ها اینجورن ماهم عروس اوردیم ۱۵سالش بود الان۲۰ سالشه همیشه باهامون خوبه و باهاشون خوبیم هچوقت ب داداشم نگفتیم که بازنت خوب نباشو........ 

عزیزم تو شوهرتو بکش سمت خودت تا بدترنشده رفتارش

بر لبی خاموش صدایت میکنم   گرچه دوری از برم از صمیم قلب دعایت میکنم  
آخی عزیزم درکت میکنم     چندساله ازدواج کی و دخترت چندسالشه؟ انشاالله رفتارش خوب میشه وا ...

الان نزدیک چهار ساله ازدواج کردم دخترمم هفت ماهشه

آخی عزیزم درکت میکنم     چندساله ازدواج کی و دخترت چندسالشه؟ انشاالله رفتارش خوب میشه وا ...

عکس پروفایلم دخترمه

انشاالله که تویه زندگیت موفق باشی و دخترت همیشه سالم و تندرست باشه      

خیلی ممنون عزیزم 😘😘

احسنا به شما متن زیبایی بود افرین از طرف همه اقایون سپاسگزارم

خواهش میکنم🌷

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...
2828
2791
2779
2792