2821
2789
عنوان

مردها...

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 72 پست
خخخ دنیارو اب ببره تورو خواب میبره (شوخی میکنما) امروز ۱۵ دقیقا ۳روز دیگ روز مرده

😂😂😂😂🤔🤔پس هنوز وقت دارم

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره وقت داری خوبه بدادت رسیدیم    

ببینم تو واقعا ۱۵ سالته

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
۱۶ سالمه عزیزم الان میخوای بگی چرا اینجایی    

نه عزیزم من کاری به این چیزا ندارم   بعد ازدواجم کردی؟

۱۶ سالمه عزیزم الان میخوای بگی چرا اینجایی    

چند ساله ازدواج کردی

نه عزیزم من کاری به این چیزا ندارم   بعد ازدواجم کردی

نه ازدواج نکردم خخخ تاپیک مادر شوهر رو زدم همه فکرمیکنن ازواج کردمه تا اخر صفحه اول بخونی متوجه میشی چخبره  

بر لبی خاموش صدایت میکنم   گرچه دوری از برم از صمیم قلب دعایت میکنم  
نه ازدواج نکردم خخخ تاپیک مادر شوهر رو زدم همه فکرمیکنن ازواج کردمه تا اخر صفحه اول بخونی متوجه میشی ...

😂😂😂😂خدا نکشتت دیونه فک میکردم ازدواج کردی

مردها تشنه روز مرد نیستند

(جوراب را کادو می‌کند)

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.
😂😂😂😂خدا نکشتت دیونه فک میکردم ازدواج کردی

نه بابا ازدواج نکردم ولی اگه میخواستم الان ازدواج کرده بودم   

بر لبی خاموش صدایت میکنم   گرچه دوری از برم از صمیم قلب دعایت میکنم  
نه بابا ازدواج نکردم ولی اگه میخواستم الان ازدواج کرده بودم    

به این زودی ازدواج نکن هنوز خیلی زودته تا میتونی خوش بگذرون بالاخره یه روزی تو هر سنی باشه ازدواج میکنی ولی دیگه هیچ وقت این روزها برنمی گرده ..من خودم تو سن ۱۶ سالگی ازدواج کردم 

2828
2791
2779
2792