2821
2789
عنوان

مردها...

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 72 پست
تبریک به همه  ولی خودم مهمم😁

صبر کن پیدا شود باستان شناس قابلی😆

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم واسه شوهرم هیچی نمی خرم چون اون نه چیزی برام خرید نه تبریک گفت تازه باهامم دعوا کرد ولی برا بابام میخرم الهی فداش شم عاشقشم 

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
اخه پیژامه گرفتم😅

😂😂😂خوبه عزیزم...ما یه سال بچه بودیم پول نداشتیم واسه بابام کادو بخریم ..بابام خشتک پیژامش پاره شده بود با ابجیم دوختیمش دوباره بهش دادیم😶😶😶😆😆😆

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...
منم واسه شوهرم هیچی نمی خرم چون اون نه چیزی برام خرید نه تبریک گفت تازه باهامم دعوا کرد ولی برا بابا ...

دخترتو دوس دارم 

خیلی نازه

خداحفظش کنه

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
جدی 😳😳😳 من فک میکردم ماه بعد    راستی امروز چندمه

خخخ دنیارو اب ببره تورو خواب میبره (شوخی میکنما) امروز ۱۵ دقیقا ۳روز دیگ روز مرده

بر لبی خاموش صدایت میکنم   گرچه دوری از برم از صمیم قلب دعایت میکنم  
خخخخ ملت دیگه پولدار شدن دنبال زیر خاکی نیستن😁😁

😂😂😂

2828
2791
2779
2792