2777
2789

من فر ندارم لازانیا هم خیلی دلم می خواد کیا بدون فر درست کردن میشه یادم بدید 

ماکروفرو توستر هم ندارم 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
درست کن بذار تو تابه یکربغ نیم ساعت بمونه بعد بخورید من فرم دارم ولی حال ندارم تو تابه میذارم

خوبه میشه؟

پیش یادم بدی چطوری درست کنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه میشه؟ پیش یادم بدی چطوری درست کنم ؟

ببین عزیزم گوشت چرخکرده با پیاز سرخ کن بعد قارچ اضافه کن ابش که کشیده شد دلمه بریز یکم سرخ کن

نمک و فلفل بزن و اون ادویه ای که داخل بسته بندی لازانیا هست اضافه کن بعش و رب گوجه هم بزن و سرخش کن 

سس سفید یا بشامل درست کن از توی نت دستورشو بگیر

لازانیات اگر معمولیه بجوشونش اگر نیمه امادست چند دقیقه بزار داخل اب ولرم

یه ماهیتابه بیار یکم چرب کن و ورق لازانیا بچین کف یکم سس سفید بزن یکم پنیر پینزا بریز و از مایع ماکارونی که درست کردی بریز دوباره لازانیا بریز و مراحلو تکرار کن 

من به لایه میزنم و روی لایه اخر سس سفید میریزم و پنیر

بعد بزار روی شعله اول یکم زیرش زیاد باشه در حد یه دقیقه بعد زیرشو خیلی کم کن مثل دم کردن برنج

حدود ۳۰ دقیقه کافیه یا ۴۰ دقیقه

بعدشم نوش جان

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
ببین عزیزم گوشت چرخکرده با پیاز سرخ کن بعد قارچ اضافه کن ابش که کشیده شد دلمه بریز یکم سرخ کن نمک و ...

خدا خیررررررت بده الهی 

خوب میشه عین فر که به هم بچسبه؟

بعد در تابه رو بزارم یا فویل بکشم؟

خدا خیررررررت بده الهی  خوب میشه عین فر که به هم بچسبه؟ بعد در تابه رو بزارم یا فویل بکشم؟

اره خیلی خوب میشه 

من هم توی فر درست میکنم هم روی گاز ولی روی گازو بیشتر دوس دارم😋😋

اره حتما در تابه رو بزار نیازی نیست فویل بکشی

اگر تابه در نداره فویل بکش

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰