2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین متقابل 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

دفعه ی بعدی توهین کرد بدون هیچ حرفی برو سر کمدت لباسهاتو بنداز تو چمدونت برو خونه ی مدرت😐😐😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

چی میگه مثلا خب تو هم بگو یه بار که به خانوادش بی احترامی بشه ادم میشه 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
فهش بابام میده نمیدونم چکارش کرده😢😢مثلا از گذشته ام میدونه بعداز 8 سال عصبی که شد فهش خونوادم میده

خیلی جدی تذکر بده بار اخرت باشه به خانوادم توهین میکنی.و اشتی نکن تا موقعی که معذرت خواهی نکرده .اگه بازم تکرار کرد توام به خانوادش فحش بده تا بفهمه چه حسی داره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

منم با نامزدم این مشکلو داشتم جوری شد رومون تو روی هم باز شد حرفای ناجور میزد به مادرو خواهرم... منم مادرشو میگفتم. کتک میزدیم همو نهایت انگشترشو پس دادم و رفتم واسه همیشه