2777
2789
دلم برا لباسشویی سوخت پتو به اون بزرگی😅

دلم برا خودم سوخت چقدر زحمت کشیدم پتو دونفره رو به سختی شستم انداختم پشت بودم یه ذره نم داشت انداختم خشک که شه جر وا جر شد یه سمتش 

نه والا سالم بود فقط این سوال برام شده چرا پاره شده الان میترسم پردمو بندازم میترسم پارش کنه

ننداز

لباس شویی نگاه کن شاید یه چیز تیزی توشه یا لباس شویی چیزیش شده

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از لباس شویی هست منم پارسال پرده اتاق خواب بچمو انداختم توش پاره تحویلم داد باید با دست میشستی ی ...

الان میترسم پرده بندازم والا با دست بشورم امنیتش بیشتره واسم سواله علتش چیه چرا پاره شده اخه لباسام سالم درمیاد اولین باره پتوم پاره شده

ببین عزیزم پتوت ی مدت زیاد خیس نبوده احیانا؟وقتی زیاد خیس بمونن جنسشون داغون میشه ب راحتی پودر میشن

نه زود شستم ابش رفت انداختم تو خشک کن فقطم یه گوشه ش پودر شد

ننداز لباس شویی نگاه کن شاید یه چیز تیزی توشه یا لباس شویی چیزیش شده

نه بعدش لباسامو شست سالم بود آبجیم میگه دور تند خشک کن شاید پتو گیر کرده به لبه جلو لباسشویی باعث پاره شدنش شده