2777
2789

چرا خیلی ناراحتیییییی؟؟؟؟؟ فکرکنم چون پتوت پاره شده😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه شاید خودش یکم پارگی داشته انداختی لباس شوییی بدتر شده

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 
شاید از لباسشویی نبوده

پاره نبود سالم سالم بود تو دور تند رفت واسه خشکن صدا داد بعد درآوردم دیدم یه گوشه ش پاره شده پودر شده ..میشه گیر کرده باشه لبه لبدسشویی موقع چرخیدنش؟

پتو خواهر منم اینجوری شد

یه تیکه از پتو مونده بود لای در و اون لبه لباسشویی....و چرخیدن لگن لباسشویی باعث شده بود اون یه تیکه از پتو پاره بشه 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
پاره نبود سالم سالم بود تو دور تند رفت واسه خشکن صدا داد بعد درآوردم دیدم یه گوشه ش پاره شده پودر شد ...

ببین عزیزم پتوت ی مدت زیاد خیس نبوده احیانا؟وقتی زیاد خیس بمونن جنسشون داغون میشه ب راحتی پودر میشن

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
آره نو بود دونفره بود حالا قیچی کردم یه وجب از پتو رد کجا ببرم دور دوزی کنه نوار دورشو ؟

آخی عزیزم میدونم حالتو ولی بخدا نمیدونم باید چیکارکنی

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
عجیبه شاید خودش یکم پارگی داشته انداختی لباس شوییی بدتر شده

نه والا سالم بود فقط این سوال برام شده چرا پاره شده الان میترسم پردمو بندازم میترسم پارش کنه