2777
2789
وقتی یکی تو رابطه داره خطا میره اون نفر دوم باید عاقلانه و باسیاست جلو بره تا زندگیشو نجات بده ...ال ...

بله باید منطقی باشه اما نه اینکه منطق این باشه که بگه مشکل من چیه چون ایشون مشکلی نداره باید با منطق به همسرشون گوشزد کنه که نیاز به کمک دارن حالا یا همسرشون کمک کنه یا از بیرون کمکی بیاره

ما راهنمایی میکنیم ایشون با توجه به اخلاق همسرش تغییرش میده حالا یه سری مردا با دعوا عوض میشن و زبون خوش پررو ترشون میکنه یه سری نه زبون خوش درک میکنن

من اگر بچه داشته باشم شاید اوضاعم فرق کنه ولی الان کارم رو دوس دارم خب سختیای خودشو هم داره بهم کمک ...

منم از مقایسه خوشم نمیاد حق داری، با شوهرت حرف بزن بگو هر کس تو یه خانواده بزرگ شده با یه سیستمی بزرگ شده و اهداف خودش رو داره ما قبول کردیم این تفاوت ها رو و با هم ازدواج کردیم قرار نیست من شبیه کس دیگه ای بشم. اگه جایی ایراد میبینی باید بهم بگی تا رفعش کنم یا سوءتفاهم رو برطرف کنم. من تو رو با کسی مقایسه نمیکنم تو هم منو با کسی مقایسه نکن. بهش هم بگو ناراحت میشی از این که تو دعوا و ناراحتی هاش  حرف های بدی بهت میزنه. 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از مقایسه خوشم نمیاد حق داری، با شوهرت حرف بزن بگو هر کس تو یه خانواده بزرگ شده با یه سیستمی بزر ...

همه اینارو قبلا گفتم. امروز بهش پیام دادم و گفتم دیگه انتظار هر حرفیو میشه ازت داشت. 

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  
خواهرش بله خانومه. خودش هم تقریبا موفقه. 

خب فکر کنم شخصیت کمال‌گرا داره. کمال‌گراها ذهن مقایسه دارن. تو بهش بگیم مقایسه نکن به زبون نمیاره ولی تو سرش میاد مقایسه. آدمایی که یا خودشون خیلی موفقن یا اطرافشون آدمای موفق داشتن اینطورین. توقع بیجا دارن. دنبال چیزای خاصن. کم و کاستی رو از بقیه زودتر متوجه میشن. 

خب فکر کنم شخصیت کمال‌گرا داره. کمال‌گراها ذهن مقایسه دارن. تو بهش بگیم مقایسه نکن به زبون نمیاره ول ...

منم نمیگم کاملم. اون هم کامل نیست. چرا منو همینطوری نمیپذیره. 

از نظر من زندگی که دنبال زندگی نیست این مدلم داریم..مثلا میان با یکی زندگی میکنن تعهد ندارند از اول هرجا کم باشه ول میکنن میرن

مرد زندگیم نیست  مردی که زنش رو آزار بده ب ارامش نتونه برسونه اون حسی ک میخواد رو تامین نکنه 

و یا بیمسئولیت و بداخلاق باشه 

نظرمم بدون اینکه تاپیک رو بخونم با توجه ب عنوان دادم...

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
از نظر من زندگی که دنبال زندگی نیست این مدلم داریم..مثلا میان با یکی زندگی میکنن تعهد ندارند از اول ...

همسرم با یه سری اخلاقاش منو ازار میده منم اونو با اخلاقم. 

منم نمیگم کاملم. اون هم کامل نیست. چرا منو همینطوری نمیپذیره. 

متاسفانه اینم یکی دیگه از ویژگیاشونه که پذیرش درونی سختی دارن. تا خودشون متوجه نشن که کمالگران این روند ادامه داره 

من خودم اینجوریم مقایسه نمیکنم ولی خیلی کمال گرام..کوچیکترین چیز بچشمم میاد ..

روراستم به همسرم میگم فلان چیزت خوب نیست تت رفع کنه

مثلا تو کار خونه تنبلِ ب مادرش رفته برعکس ما کلا خانواده زرنگی هستیم..اینا بزور کارهای شخصیشون انجام میدن اما تو محیط  کارش موفقه خداروشکر..من میام تعریف میکنم ک خداروشکر اینقدر مرد خوبی هستی پیشرفت کاری داری و اینا فقط فلان کارت خب نیست تو اینام زرنگ شو خوبه..تا حدودی الان تاثیر داره ولی نه اونقدرا..

مثلا من باردارم ۳_۴ماه اول استراحت مطلق بودم از پس هیچ کار خونه ای بر نیومد موندیم پیش مادرم..ولی ی چیزهای ابتدایی یواش یواش بهش گفتم تا انجام بده مثلا گفتم زشته مامان برام فلان چیزو بیاره برو ی فلان چیزو  برام  بیار(میوه چایی چیزی)

متاسفانه اینم یکی دیگه از ویژگیاشونه که پذیرش درونی سختی دارن. تا خودشون متوجه نشن که کمالگران این ر ...

منم اینجوریم😂

اما چون پذیرفتم روش کار میکنم و با مهربونی میگم شوهرش باید یاد بگیره انتقادی داره ی جور بگه ایشون ناراحت نشه