2777
2789
عنوان

زن دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 152 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای راست میگی به خدا منم با تیپ خیلی معمولی و ارایش کم کم میرم بیرون ولی قدم به قدم از اینا میبینم

دیدی آدم حالش از اون و خودش بهم میخوره اصلا دلم میخواست زودی بیام خونه بعضیاشون سنی هم ازشون گذشته یعنی دلم میخواد خفشون کنم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
دیدی آدم حالش از اون و خودش بهم میخوره اصلا دلم میخواست زودی بیام خونه بعضیاشون سنی هم ازشون گذشته ی ...

واقعا حالم بخم میخوره ، به خودم میگم من که اینقدر ساده ام اینه وای به اونایی که هفت قلم ارایش و خیلی بی حجابن.

اون‌ سن گذشته ها از همه بدترن

خب دیگه اسم اونونباید زن بزاری بایدچیزه دیگه ای بهش بگی

وقتی مردا خودشون  رو لایق چند تا زن میدونن

به اسم دین هم میخوان کارشون رو توجیه کنن پس  انتظار همچین روزی رو هم باید بکشن 

درسته گفتن چند تا زن 

ولی تو یه شرایط خاص 

که از مردهای ما بعیده بتونن رعایت کنن 

وقتی نمیتونید برای مادر خواهر و زنتون تو زندکی جایگاه خاصی قرار بدید و هرکس رو در حد خودش نگهدارید چطور میتونید چند تا زن رو همزمان اداره کنید

واقعا حالم بخم میخوره ، به خودم میگم من که اینقدر ساده ام اینه وای به اونایی که هفت قلم ارایش و خیلی ...

منم میگم اونای ک تیپای ناجور دارن خسته نمیشن از اینکه هر مردی بخواد بهش گیر بده من ک از نظر روحی هم روم تاثیر میذاره

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

اقای محترم میدونی حرفی ک زدین حتی ب شوخی چ تاثیر مخربی در اینده رو زمدگی و افکارتون داره؟شوخیشم قشنگ نیس

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!