2777
2789
عنوان

زن دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه سمااااااا   چطووووووری توووو       میخوام ورشکستش کنم جوری ک اصا نتونه ...

لاناتی چ اقتصادی فک میکنی تو

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

والا حتی شوخیشم قشنگ نیس قبحشو میریزه یعنی چی ؟شما شوخی کنی خانومت هم به شوخی جواب داده اما دیگه نکنین اینکارو

مثلا اگه خانومتون به شوخی بگه یه شوهر دیگه میخواد شما باز از بعد شوخی نگاه میکنی و واکنش داری؟

چی بوده باز من جا موندم

جا نموندی صبحی رفتم توشهر با تیپ و آرایش معمولی چندتا هی بهم گیر دادن بیا ی دوری بزنیم یکیش میگف ۵دقیقه رو صندلی کنارم بشین ی چک ۵۰ت میدم حالا من دیدم خانمش هم ی کم پایینتر پیاده کرد

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
جا نموندی صبحی رفتم توشهر با تیپ و آرایش معمولی چندتا هی بهم گیر دادن بیا ی دوری بزنیم یکیش میگف ۵دق ...

وای راست میگی به خدا

منم با تیپ خیلی معمولی و ارایش کم کم میرم بیرون ولی قدم به قدم از اینا میبینم

ولی شایدجدی گفته    

انکار توهم بدت نیومده معلومه ک خیلی خوشحال شدی ولی زهی خیال باطل

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر