bhbp0068 مدیر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9512 عنوان ک ر و ن ا😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 87 پست اینقدر روی اسم کرونا قفلم که میخوام در آینده اسم بچمو بزارم نازنین کرونا😐 1398/12/15 | 11:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانمهرانه عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 206 آره ۵۰۰۰۰ انشاالله بهترباشیولی اگه احساس بهتری نکردی حتما برو دکتر خدای نکرده دیر نشه
nazaninn77 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 548 به ۱۶۶۶ زنگ زدم چای کمرنگ خیلی بخور چون ویروس از راه ادرار دفع میشه شربت آویشن بخر بخور عالی جواب ... تهرانی؟؟؟منم نفس تنگی دارم قبلشم سرفه های خشک وحشتناک داشتم حالام نفس عمیق نمیتونم بکشم دیشب حالت خفگی داشتم اسپری زدم بهترشدم یعنی زنگ بزنم بهشون☹️ کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁
مامانمهرانه عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 206 میترسم برم بزار از خود درمانیم بگم شربت آویشن میخورم عالی جواب میده یکسره چای کمرنگ همرا آویشن دم ... وای وقتی دختر من سر سرفه بیفته شربت اویشن اصلا جواب نمیده
مامانمهرانه عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 206 تهرانی؟؟؟منم نفس تنگی دارم قبلشم سرفه های خشک وحشتناک داشتم حالام نفس عمیق نمیتونم بکشم دیشب حالت خف ... چه اسپری میزنین؟؟
nazaninn77 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 548 چه اسپری میزنین؟؟ سالبوتاموله چیه ازاون کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 تهرانی؟؟؟منم نفس تنگی دارم قبلشم سرفه های خشک وحشتناک داشتم حالام نفس عمیق نمیتونم بکشم دیشب حالت خف ... من تخم بارهنگ رو دم میدم روزی سه بار شیرین میکنم میخورمببین احتمالش هست که گرفته باشیمنم اوایل نمیتونستم نفس داشته باشم الان بهترم فقط ریه ام سنگینه
nazaninn77 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 548 من تخم بارهنگ رو دم میدم روزی سه بار شیرین میکنم میخورم ببین احتمالش هست که گرفته باشی منم اوایل ن ... منم ریه ام سنگینه مخصوصاشبابدترمیشم نفس عمیق نمیتونم بکشم زنگ بزنم چی بگم بهشون کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 وای وقتی دختر من سر سرفه بیفته شربت اویشن اصلا جواب نمیده به مشاوره گفتم گفت نگران بچه اصلا نباش بچه ها هیچی نمیشن
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 منم ریه ام سنگینه مخصوصاشبابدترمیشم نفس عمیق نمیتونم بکشم زنگ بزنم چی بگم بهشون مثلا تشخیص میدن که کرونا داری و آخرش بهت میگن برو سی تی اسکن که اگه نیاز باشه بستری بشیبه من گفت بیمارستان نرو درجا فقط سی تی اسکن برواون موقع هیچکس نمیدونست کرونا ایران هست همه ناقل بودن الان تست میدن متوجه شدن کرونا دارن
nazaninn77 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 548 مثلا تشخیص میدن که کرونا داری و آخرش بهت میگن برو سی تی اسکن که اگه نیاز باشه بستری بشی به من گفت ب ... شما دادی سی تی اسکن؟؟ کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 شما دادی سی تی اسکن؟؟ نه میگم بیمارستان نرم بزار اگه حالم داره بدتر میشه برمراستش نمیدونم چه کنم آخه با خود درمانی حالم داره بهتر میشه یکم میترسم نمیدونم برم سی تی یا نه شوهرم میگه بزار تا فردا صبر کن از دیشب یکم بهترم با شربت آویشن
nazaninn77 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 548 نه میگم بیمارستان نرم بزار اگه حالم داره بدتر میشه برم راستش نمیدونم چه کنم آخه با خود درمان ... خوبه نیومدن ببرنت قرنطینت کنن کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 خوبه نیومدن ببرنت قرنطینت کنن بیمارستانا میگن پره. خودشون که میگن خونه باشینشوهر عمه من گرفته بهش گفتن خودتو توی یکی از اتاق خوابای خونه قرنطینه کنمن خودمو خونه قرنطینه کردم اصلا بیرون نمیرم و به هیچی دست نمیزنم خیلیییی رعایت میکنم کسی از من نگیره
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 روز اول سرفه خشک داشتم ولی کم پیش خودم میگفتم ینی کروناسنثت؟ بعد خودمو مسخره میکردم ولی فردا صبحش د ... تب چی نداشتی؟ 💏"You & me 💕make a wonderful "We
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 تب چی نداشتی؟ چرا دارم روز دوم تب داشتم ولی کمبعد چهار ذوز دوباره تب ولی خوب میشهالانم تب اومد تازه خنک شدماونایی که کرونا سبک دارن زود خوب میشنخدا کمکمون کنع