خدایا دلم تنگه دلم بدجور گرفته خدایا تو از حال دلم خبر داری خودت میدونی چقد آشوبه خدایا نمیدونم چرا خوب نمیشم نمیدونم چرا خدایا بهم آرامش بده ازت میخوام منواز فکرو استرس دربیاری ازت میخوام کمکم کنی قوی باشم شجاع باشم در برابر مشکلات نترسم خدایا منو تنها نذار من بنده ی گناهکارتم که حالا رو سیاه اومدم ازت کمک میخوام میدونم از حالم خبر داری منو ببخش که بنده ی خوبی نبودم منو ببخش قدر نعمت هات رو ندونستم قدر آرامشی که تو زندگی داشتمو ندونستم کمکم کن
من خیلی وقته میخوام ولی نمیشه انگار هر روز دارم میمیرم و زنده میشم تو وجودم همش آشوبه
از ته دل باید بخوای..برا دوری از گناه باید شرایط ایجاد کننده اش رو هم از خودت دور کنی...و دیگه اینکه از خدا بخواه خودش جلوتو بگیره در مقابل گناه...از عمق وجودت التماس کن که خودش مانع گناه بشه.صلوات هم زیاد بفرست.ذکر استغفرااله ربی و اتوب الیه رو هم زیاد بگو...در هر حالتی ک هستی..خوابیده .نشسته، ظرف شستن ،جارو کردن در هر حالی بگو
خدا بزرگه. منم دیشب حال تو رو داشتم اما یه خواب فوقعلاده بعد مدت ها دیدم. زدم تعبیرش خیلی خوب بود الان خیلی ارومم... خدا همیشه کنارمونو .ما خودمون باید بریم سمتش. ازش بخوایم دستمونو بگیره. نا امیدی از حیله های شیطانه خودت رو بسپر به خدا. بهش اعتماد کن دلت اروم میگیره... موفق باشی