2777
2789
عنوان

خدایا

120 بازدید | 10 پست

خدایا دلم تنگه دلم بدجور گرفته خدایا تو از حال دلم خبر داری خودت میدونی چقد آشوبه خدایا نمیدونم چرا خوب نمیشم نمیدونم چرا خدایا بهم آرامش بده ازت میخوام منواز فکرو استرس دربیاری ازت میخوام کمکم کنی قوی باشم شجاع باشم در برابر مشکلات نترسم خدایا منو تنها نذار من بنده ی گناهکارتم که حالا رو سیاه اومدم ازت کمک میخوام میدونم از حالم خبر داری منو ببخش که بنده ی خوبی نبودم منو ببخش قدر نعمت هات رو ندونستم قدر آرامشی که تو زندگی داشتمو ندونستم کمکم کن

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمکت میکنه...فقط خودتم باید بخوای و به خودت کمک کنی

من خیلی وقته میخوام ولی نمیشه انگار هر روز دارم میمیرم و زنده میشم تو وجودم همش آشوبه

من خیلی وقته میخوام ولی نمیشه انگار هر روز دارم میمیرم و زنده میشم تو وجودم همش آشوبه

به خاطر چی؟؟؟!!!!

کرونا؟؟؟!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

از ته دل باید بخوای..برا دوری از گناه باید شرایط ایجاد کننده اش رو هم از خودت دور کنی...و دیگه اینکه از خدا بخواه خودش جلوتو بگیره در مقابل گناه...از عمق وجودت التماس کن که خودش مانع گناه بشه.صلوات هم زیاد بفرست.ذکر استغفرااله ربی و اتوب الیه رو هم زیاد بگو...در هر حالتی ک هستی..خوابیده .نشسته، ظرف شستن ،جارو کردن در هر حالی بگو

به خاطر چی؟؟؟!!!! کرونا؟؟؟!!!!

نه من قبل کرونا همین جور بودم الانم که بدترم فقط تمام امیدم بخداست که حالمو خوب کنه 

خدا بزرگه. منم دیشب حال تو رو داشتم اما یه خواب فوقعلاده بعد مدت ها دیدم.  زدم تعبیرش خیلی خوب بود الان خیلی ارومم... خدا همیشه کنارمونو .ما خودمون باید بریم سمتش. ازش بخوایم دستمونو بگیره. نا امیدی از حیله های شیطانه خودت رو بسپر به خدا. بهش اعتماد کن دلت اروم میگیره... موفق باشی 

فقط یاد خداست که آرومم میکنه شکر که هنوز دارمش ازش دور نشدم که اگه اونجوری بود الان معلوم نبود چه وضعی داشتم شاید همینم لطف خداست که تا اینجا رسیدم