2789
عنوان

💔فرزند طلاق💔

411 بازدید | 32 پست

یکی از اطرافیانم حق حضانت بچش با خودشه بعد از طلاق بچش رو به راحتی گرفت یعنی حق طلاق و حضانت از اول با خودش بوده  الان به خاطر خیانت جدا شده ولی اجازه میده دخترش که 3.5 ساله هست نصف هفته با باباش باشه...

دلم خیلی به حال بچش میسوزه که داره زندگی رو اینجوری تجربه میکنه..😖 خیلی اذیته و همش وقتی میش مادرشه بهونه باباش رو میگیره و وقتی پیش پدرشه بهونه مادرش

این بچه آینده ای داره؟ روح و روانش تا چه حد آسیب میبینه به نظرتون؟

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ وقت دلت ب حال کسی نسوزه فقط براش از خدا بخاه ک زندگیش خوب بشه و کمکش کنه

لعنت ب خیانت

طفلی هنوز کوچولو هس 

هیچکدوم ازدواج مجدد نکردن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

اون بچه همیشه بیشتر از سنش میفهمه و دچار بلوغ زود رس میشه اوووووف دلم میسوزه واسه همچین بچه هایی خودمم برادر زاده ام بچه طلاقه. خیلی اذیت شده الان همه رو اذیت میکنه و چشم سفیده به شدت 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
نابووووود و داغون و در اینده درگیر هزارجور مشکل روانی 

کی همچین چیزی گفته؟ چرا با این چشم بچه های طلاق و میبینین؟این دیدگاه های بقیه س ک بچه های طلاق میشنون و قلبشون میشکنه...وگرنه تا نسل های بعد اینجوری ک من میبینم همه بچه طلاقن

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
هیچ وقت دلت ب حال کسی نسوزه فقط براش از خدا بخاه ک زندگیش خوب بشه و کمکش کنه لعنت ب خیانت طفلی هنو ...

نه مادرش که دیگه قصد ازدواج نداره اصلا  الان یه سال و نیمه داره خودش کار میکنه و خونه گرفته ولی ممکنه پدرش در آینده ازدواج کنه فعلا که خبری نیست

یکی از بستگان نزدیکمه نمیتونم  بی تفاوت باشم وقتی میبینمش دلم آشوب میشه

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

اگر والدین از هم دیگه جلوی بچه بدگویی نکنن،اینجور زندگی شاید از زندگی توأم با طلاق عاطفی والدینش براش بهتره.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
خدا لعنت کنه مادر بچه رو

چرا این حرفو میزنی

اون که خیانتی نکرد داشت زندگیشو میکرد طفلی

الانم همه زندگیشو گذاشته پای بچش