2777
2789
عنوان

💔فرزند طلاق💔

409 بازدید | 32 پست

یکی از اطرافیانم حق حضانت بچش با خودشه بعد از طلاق بچش رو به راحتی گرفت یعنی حق طلاق و حضانت از اول با خودش بوده  الان به خاطر خیانت جدا شده ولی اجازه میده دخترش که 3.5 ساله هست نصف هفته با باباش باشه...

دلم خیلی به حال بچش میسوزه که داره زندگی رو اینجوری تجربه میکنه..😖 خیلی اذیته و همش وقتی میش مادرشه بهونه باباش رو میگیره و وقتی پیش پدرشه بهونه مادرش

این بچه آینده ای داره؟ روح و روانش تا چه حد آسیب میبینه به نظرتون؟

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت دلت ب حال کسی نسوزه فقط براش از خدا بخاه ک زندگیش خوب بشه و کمکش کنه

لعنت ب خیانت

طفلی هنوز کوچولو هس 

هیچکدوم ازدواج مجدد نکردن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

اون بچه همیشه بیشتر از سنش میفهمه و دچار بلوغ زود رس میشه اوووووف دلم میسوزه واسه همچین بچه هایی خودمم برادر زاده ام بچه طلاقه. خیلی اذیت شده الان همه رو اذیت میکنه و چشم سفیده به شدت 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
نابووووود و داغون و در اینده درگیر هزارجور مشکل روانی 

کی همچین چیزی گفته؟ چرا با این چشم بچه های طلاق و میبینین؟این دیدگاه های بقیه س ک بچه های طلاق میشنون و قلبشون میشکنه...وگرنه تا نسل های بعد اینجوری ک من میبینم همه بچه طلاقن

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
هیچ وقت دلت ب حال کسی نسوزه فقط براش از خدا بخاه ک زندگیش خوب بشه و کمکش کنه لعنت ب خیانت طفلی هنو ...

نه مادرش که دیگه قصد ازدواج نداره اصلا  الان یه سال و نیمه داره خودش کار میکنه و خونه گرفته ولی ممکنه پدرش در آینده ازدواج کنه فعلا که خبری نیست

یکی از بستگان نزدیکمه نمیتونم  بی تفاوت باشم وقتی میبینمش دلم آشوب میشه

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

اگر والدین از هم دیگه جلوی بچه بدگویی نکنن،اینجور زندگی شاید از زندگی توأم با طلاق عاطفی والدینش براش بهتره.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
خدا لعنت کنه مادر بچه رو

چرا این حرفو میزنی

اون که خیانتی نکرد داشت زندگیشو میکرد طفلی

الانم همه زندگیشو گذاشته پای بچش