2777
2789
عنوان

💔فرزند طلاق💔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست
خدالعنت کنه ادمهای بی شعور رو......

دقیقا الان شاید ی نفر تو همین تاپیک بیاد بخونه و بچه ام داشته باشه دلش بشکنه ک اینجور قضاوت میکنن بچشو ک در اینده بچه روانی و فلان بار میاد...یا میگن خدا لعنت کنه مادرو مگه کسی ازدواج کرده ک طلاق بگیره اونم غم بزدگی تو دلشه من خودم جدا شدم و بچه م الان بچه طلاق خیلی زرنگ و باهوش و هیچ کمبودی نداره خیلی عاقل و خوبه..من واقعا میبینم برای بچه ها طلاق مثل بچه های ما اینجوری قضاوت میشن واقعا قلبم میشکنه امان از این مردمی ک این بچه های ما میخوان تو جامعه بزرگ بشن و با نیش و کنایه و حرفاشون قلبه بچه مو ب درد بیارن.

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی همچین چیزی گفته؟ چرا با این چشم بچه های طلاق و میبینین؟این دیدگاه های بقیه س ک بچه های طلاق میشنو ...

نه بچه طلاق بودن ایراد نداره 

اینکه بچه رو اواره کنن و اون جایگاه و پایگاهی نداشته باشه ایراد داره

بچه باید به یه جای خاص به عنوان خونه دلگرم باشه نه که مثل توپ فوتبال هی پاسکاری شه

اگه با نظر من موافق نیستی ریپلای نکن ،چون وقت واسه جواب دادن به آدمای فضول ندارم 😷😷😷
چرا این حرفو میزنی اون که خیانتی نکرد داشت زندگیشو میکرد طفلی الانم همه زندگیشو گذاشته پای بچش&nbs ...

راس میگی الان فهمیدم ...ای خدا بزنه تو کمره باباهه ی مادر به خطای باخنا کریاو

می درخشیم چون الماسیم..!

چرا فکر میکنی بچه های طلاق بد بختن😒

دوستم گفت سخت هست ولی آدم یواش یواش بزرگتر میشه یاد میگیره رو پای خودش وایسع 

الان دوستم نامزده و خودش همسرش تو یه شرکت کار میکنن خیلی هم موفقه..به عرضه هست 

وگرن این همه خلاف کار داریم خانواده هم داشتن پس چرا قاتل آدم کش ودزد در اومدن😐

نه بچه طلاق بودن ایراد نداره  اینکه بچه رو اواره کنن و اون جایگاه و پایگاهی نداشته باشه ایراد ...

من الان شوهر سابقم میدونم حیوونه اجازه نمیدم بچمو ببره میگم میخوای ببینی بیا ببین اونم پیگیر نیس دوباری زنگ زد دید نمیبرم دیه پیله نشد سرگرم هرزگیشه ...من بچه م خیلی ارامش داده و خوشحاله از جونمم براش مایه میذارم 

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
من الان شوهر سابقم میدونم حیوونه اجازه نمیدم بچمو ببره میگم میخوای ببینی بیا ببین اونم پیگیر نیس دوب ...

افرین به تو ،بهترین و درستترین کار رو انجام دادی 

انشالله که بهترینا برا خودت و جوجه ات رقم بخوره

اگه با نظر من موافق نیستی ریپلای نکن ،چون وقت واسه جواب دادن به آدمای فضول ندارم 😷😷😷
من الان شوهر سابقم میدونم حیوونه اجازه نمیدم بچمو ببره میگم میخوای ببینی بیا ببین اونم پیگیر نیس دوب ...

اخه خواهری همه که مثل شمانمیشن پای بی مسولیتی پدر هم وایسته یه تنه ،هی بچه روشوت میکنن به این ور واون ور ،یااینکه دوباره میخوان اردواج کنن وبچه میشه درد سر برای هردوطرف ،بچه بیچاره هم میمونه اواره.

افرین به تو ،بهترین و درستترین کار رو انجام دادی  انشالله که بهترینا برا خودت و جوجه ات رقم بخ ...

فداتشم

اخه خواهری همه که مثل شمانمیشن پای بی مسولیتی پدر هم وایسته یه تنه ،هی بچه روشوت میکنن به این ور واو ...

من الان عزیزم نامزد کردم و بهش گفتم بچه م الویتمه منو میخوای بچمم باید بخوای تمام جون و دل منه ...گفته قبولش میکنم بهصم گفتم  من از بچه م ب هیچ عنوان نمیگذرم پدرش ادم نبود ول کرد منم بخوام ول کنم میشم مثل همون دیه اونم قبول کرده دیه ولی فعلا نامزدیم تا ش

بشناسمش😋

اخه خواهری همه که مثل شمانمیشن پای بی مسولیتی پدر هم وایسته یه تنه ،هی بچه روشوت میکنن به این ور واو ...

ادم مگه دلش میاد این مظلومارو ول کنه من اگه ۱۰۰سالم کسی قبول نکنه بچمو میگم ک...ن لفت بابا بچه م و اینده ش واجب تره 

نه مادرش که دیگه قصد ازدواج نداره اصلا  الان یه سال و نیمه داره خودش کار میکنه و خونه گرفته ولی ...

خدا کمکش باشه فقط🙏🙏🙏😔

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪