2777
2789
مثلا صبحونه ممکنه نون با کره گیاهی یا روغن نارگیل و مارمالاد کدوحلوایی بخورم با دمنوش به لیمو و برگ ...

عزیزم خیلی لطف کردی😊😍توی کانالت دستور پخت و تهیه اینارو میذاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزایی ک میخورین بگین به جز سالاد و و اسفناج.....همیشه هم ک نمیشه چیز تکراری خورد

پیشنهاد میکنم اگر کرونا از بین رفت به امید خدا🙏🙏🙏 برید رستوران گیاهی و تنوع غذاهارو ببینید. هر چیزی رو که با گوشت میپزید میتونید گیاهیش رو هم بخورید ، حتی جوجه کباب ..سبزی پلو با ماهی و ...

نه. تنها مشکلی که گیاه خواران معمولاً پیدا میکنند کمبود ویتامین ب۱۲هست که با خوردن شیر و تخم مرغ حل میشه. 

یه رستوران هست به اسم زمین ، تو شهرک غرب ،گیاهیه پیشنهاد میکنم بری

نه. تنها مشکلی که گیاه خواران معمولاً پیدا میکنند کمبود ویتامین ب۱۲هست که با خوردن شیر و تخم مرغ حل ...

خب همون دیگه همون کمبود ویتامینو ایناش

باز حالا چاره داره خوبه

اره یه سر میزنم به رستورانش😊مرسی عزیزم

خب همون دیگه همون کمبود ویتامینو ایناش باز حالا چاره داره خوبه اره یه سر میزنم به رستورانش😊مرسی ع ...

موفق باشی. یه چیزی رو هم در نظر بگیر اینکه امثال من از اول گوشت نخوردیم باعث شده بدنمون خودش را با این وضعیت وفق بده. اگر میخوای شروع کنی بهتره موکول کنی به ماه‌های گرم سال+۳روز در هفته و کم کم بیشترش کنی. بعدها اگر دلت مثلاً کباب یا آبگوشت خواست  میری رستوران گیاهیش رو میخوری. اما اشخاصی مثل من چون هیچوقت نخوردیم هوس هم نمی‌کنیم. من حتی گیاهیش رو هم تست نکردم😂😂😂

موفق باشی. یه چیزی رو هم در نظر بگیر اینکه امثال من از اول گوشت نخوردیم باعث شده بدنمون خودش را با ا ...

یعنی مادرتون گیاهخوار بودن که از بچگی نخوردید ؟ چطورمیشه؟

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان