2777
2789
آفرین من خودم یه مشکلی دارم ک گفتن با گیاه خواری بهتر میشه ولی دو روز بیشتر نتونستم ادامه بدم چون بر ...

اره واقعا منم مجرد بودم خونمون نمیتونستم 

الانم ک متاهلم... 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🤍🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه شروع کردم خیلی ام تعریف شنیدم اما میگن باید هر چهل روز یکبار گوشت بخوری چون بعدا کم میاری

از نظر اسلام باید گوشت رو هر چهل روز یه بار بخوری. اصلا زیاده روی در گوشت مضر هست. حالا نخوردی هم خیلی اتفاقی نمی افته. نظر منه. اگه تازه شروع کردی کم کم بدنت عادت میکنه که ویتامین ها رو به جای گوشت از سایر غذاها دریافت کنه. گیاه خواری بدن رو پاکسازی میکنه. انرژی و روحیه رو بهتر میکنه. و خیلی خواص دیگه داره.

از نظر اسلام باید گوشت رو هر چهل روز یه بار بخوری. اصلا زیاده روی در گوشت مضر هست. حالا نخوردی هم خی ...

پس راضی هستی شما😊خیلی خوبه.منم خواهرم رماتیسم داشت با گیاهخواری خوب شد

منم برا جوش صورت شروعش کردم

چیزایی ک میخورین بگین به جز سالاد و و اسفناج.....همیشه هم ک نمیشه چیز تکراری خورد

هر چیزی که تو روزمره می خوری من گیاهی شو درست می کنم و می خورم. حتی انواع کیک و شیرینی بدون تخم مرغ و ماست. انواع سس ها. پنیر گیاهی. شیر گیاهی. کتلت لوبیا و ... بدون تخم مرغ. انواع اش. انواع پلو. خورش. تازه یه موضوع جالب اینه که تغذیه ایرانی بیشترین تنوع گیاهی رو داره و به راحتی میشه گیاهی خوردشون.

هر چیزی که تو روزمره می خوری من گیاهی شو درست می کنم و می خورم. حتی انواع کیک و شیرینی بدون تخم مرغ ...

چه جالب مزه هم دارن آخه به چرب و چیزی و خوشمزه گی کباب ها و غذای گوشتی مون نیستن...هوس کباب نمیکنی؟

پس راضی هستی شما😊خیلی خوبه.منم خواهرم رماتیسم داشت با گیاهخواری خوب شد منم برا جوش صورت شروعش کردم

بله عزیزم. چقدر خوب. فقط حواست باشه که هرم غذایی رو کامل رعایت کنی و چیزی رو کم نذاری تو طول روز. 

چه جالب مزه هم دارن آخه به چرب و چیزی و خوشمزه گی کباب ها و غذای گوشتی مون نیستن...هوس کباب نمیکنی؟

نه هر چی بیشتر میگذره کمتر دلم غذاهای گوشتی می خواد. البته اگر مهمونی جایی برم و تدارک دیده باشن برای احترام گذاشتن به میزان گوشت می خورم اگر مجبور باشم. کسی رو به خاطر تصمیم و عقیده خودم ناراحت نمی کنم. اگر کم کم به غذاهای بدون گوشت و تخم مرغ عادت کنی و برای پختشون وقت بذاری میبینی که همون طعم ها رو به دست بیاری. فقط گوشت خالص هست که کمی طعمش متفاوته. که خب اونم با عادت تغییر می کنه.

مثلا خودت یه روز از صبح تا شب چیا میخوری عزیزم؟

مثلا صبحونه ممکنه نون با کره گیاهی یا روغن نارگیل و مارمالاد کدوحلوایی بخورم با دمنوش به لیمو و برگ بو . نهار رشته پلو با کوفته قلقلی گیاهی. عصرونه شیرینی عدس قرمز یا مثلا دسر ترایدس. شام هم کشک بادمجون