2777
2789

توروجدتون بیرون نرید..توروخدابذارین این ویروس لعنتی کمترشه..امارچین تو۷۵روزشده ۱۰۰خورده ای مبتلااگ اشتباه نکنم امشب تواخبارخانم میرسیدی گفت سیرنزولی دارن انوقت ماسیرصعودی😣😣😣🤦‍♀️🤦‍♀️دخترخالم شهرستانه ک اونجا۵..۶نفرگرفتن تاحالا..بهش میگم جایی  ک نرفتی میگ نه امشبه روبیرون نرفتم🤐😐گفتم نه تروخدابیابروبیرون تواین اوضاع😑😏بیماری روجدی نگرفتین نه؟؟🤨🤔میگ نه جدی نگرفتیم ما ک همش میریم بیرون..دوست داشتم ازپشت گوشی دهنشوجربدم😡😡..واس خاطرشمانادان ادماست ک ماهاخونه نشین شدیم..اگ تونستین تااخراسفندتوخونه هاتون بشینین ک نمیتونین میدونم..یخورده انصافم خوب چیزیه والا..حق الناسی ب گردن شماست اگ مریض باشین وی بیچاره دیگ روبدبخت کنین اونم واس سهله انگاریتون..کوگوش شنوا😩

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
تاپیک بغل خانوم میخواد جشن بگیره واسه ولادت حضرت علی کجایی شما تا این ملت هستن ما غم نداریم که

😵😵😵😵😵🤯🤯🤯🤯🤯

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش تو خونه پوسیدیم ما

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  

اکثرا خرید عیدو کردن و به استقبال عید و روبوسی و انتقال کرونا هستن😂😂

کرونا تو خوابشم نمیدید همچین روزایی رو.واقعا چقدر مرم بیخیال تشریف دارن

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

من چندهفتس بیرون نرفتم...امروز وقت دکترم بود باماسک فیلتردار ودستکش رفتن ببخشیدا ی انترخانم بدون ماسک اومد تو گفت اتاق ماما اینجاست مام گفتیم بله...ی سرفه گنده کرد توصورتمون رفت خدالعنت کنه همچین بی فرهنگ هایی رو😥😥😥

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات