2777
2789
عنوان

🌻چله نادعلی🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 337 پست

💠 • ° •🔸 ◎﷽◎ 🔸• ° • 💠

💠14ام فروردین روز پنجشنبه🔸

💠26 ام روزچله نادعلی🔸

💠بنیت خانم آنیسا عزیز 🔸

@anisa2000  

💠خونده میشه حاجت رواشین انشاالله

💠ازدستان بی بی دوعالم خانم فاطمه کبری حاجت بگیرید🤲🤲

💠امضای خداوند پای تک تک آرزوهاتون باشه🙏🙏

•┈🔸┈••✾❀💠❀✾••┈🔸┈•

سلام عزیزم خیییلی خوشحال شدم این خبر رو شنیدم تو این شرایط من دومین خبر خوشی بود که شنیدم  خدا ...

😍😍😍😍مرسی عزیزممممم مثبت بود،فقط عددش کم بود فردا میرم تکرارش کنم 

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💠 • ° •🔸 ◎﷽◎ 🔸• ° • 💠 💠14ام فروردین روز پنجشنبه🔸 💠26 ام روزچله نادعلی🔸 💠بنیت خا ...

سلام دوست عزیز 

تا امروز همه رو خوندم 

ان‌شاءالله خانم آنیسا هم حاجت روا بشن 🙏

ببخش اگر شما رو قضاوت کردم، نمی دونستم که دچار مشگل شدید، معذرت می خوام و حلال کن 🙏

ان‌شاءالله که گره از مشگلت باز شده باشه و دستِ خدای مهربون مثلِ ابر، همیشه بالای سرت و حامی و نگهبان و حافظت باشه 🙏🙏🙏

سلام به همه.بچه ای که براش التماس دعا داشتم و ختم رو نیت کردم.تا حدودی بهتره.انشاالله این یکی دو روز ...

متاسفانه هفته پیش عزیزمون رو از دست دادیم.ممنون خز دعای همتون

💠 • ° •🔸 ◎﷽◎ 🔸• ° • 💠

🌸۱۵ام فروردین روز پنجشنبه🔸

💠۲۷ ام روزچله نادعلی🔸

💠بنیت خانم تارا عزیز 🔸

@taraa72  

🌸انشالله هر چه زود تر خبر بارداریتون رو برامون بیارید🌸

•┈🔸┈••✾❀💠❀✾••┈🔸┈•

متاسفانه هفته پیش عزیزمون رو از دست دادیم.ممنون خز دعای همتون

ای وای عزیزم، تسلیت می گم. خدای مهربون در آغوشِ رحمت و محبتِ خودش بگیردش و به مادرش صبوری و تحمل بده انشاءالله 🙏🙏🙏

💠 • ° •🔸 ◎﷽◎ 🔸• ° • 💠

🌸۱۶ام فروردین روز پنجشنبه🔸

💠۲۸ ام روزچله نادعلی🔸

💠بنیت خانم rnafasعزیز 🔸

•┈🔸┈••✾❀💠❀✾••┈🔸┈•

💠 • ° •🔸 ◎﷽◎ 🔸• ° • 💠 🌸۱۶ام فروردین روز پنجشنبه🔸 💠۲۸ ام روزچله نادعلی🔸 💠بنیت خا ...

@rnafas  

۱۶ فروردین روز شنبه 

به نیتتون خونده شد عزیزم انشالله مشکل تون حل بشه و هم چنین خبر بارداریتون رو برامون بیاریدگلم❤❤

سلام دوست عزیز  تا امروز همه رو خوندم  ان‌شاءالله خانم آنیسا هم حاجت روا بشن 🙏 ببخش اگ ...

نه خواهش میکنم گلم 🙏🙏

بازم شرمنده ❤

انشالله خدا گره از مشکل همه بازکنه 

منمنون از دعای قشنگتون عزیرم

@rnafas     ۱۶ فروردین روز شنبه  به نیتتون خونده شد عزیزم انشالله مشکل تون حل بشه ...

وای مرسی گلم 

مرسی خانومای عزیزم

حاجت روا بشید همتون 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷