2777
2789
عنوان

🌻چله نادعلی🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 337 پست

🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🍃🌺🍃🌺🍃🌺

سلام خوندم همگی حاجت روا بشید، 

عیدتونم مبارک باشه دوستای گلم 🌹🌹🌹🌹

ان‌شاءالله امضای خدا پای تموم آرزوهای خوبتون باشه 🙏🙏🙏و خواسته دلتون با مصلحت خدای مهربون یکی باشه 🙏🙏🙏🙏

ان‌شاءالله امسال به اون حاجتی که به نیتش، در این ختمِ جمعی شرکت کردین برسید و به خاطرش خدای مهربون رو شاکر باشید 🙏🙏🙏😍

ان‌شاءالله تنتون سالم 

لبتون خندون 

دلتون شاد 

و دلتون گرم از اعتماد و عشقِ به خدای مهربون باشه ❤️❤️❤️

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز.منم هستم هرموقع شروع کردید منم صدا کنید هروز میخونم .امیدوارم همه به حاجت دلشون برسن منم هم لیاقت داشتم به آرزویم برسم.میشه شروع کردید صدام کنید.باسپاس ازشما .

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام من به حاجتم رسیدم😍😍😍😍باردارم،بعد از هشت ماه انشالله همه حاجت روا شید

سلام

خداروشکر ان شا الله به سلامتی  دوران بارداریتو بگذرونی

التماس دعا

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
سلام خداروشکر ان شا الله به سلامتی  دوران بارداریتو بگذرونی التماس دعا

😍ممنون انشالله شماهم دعا کنید واقعا باردار باشم و بچم سالم باشه هنوز آزمایش ندادم بیبی چکام مثبت شدن،انشالله همه شما به هرچی میخواید برسید...

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
😍ممنون انشالله شماهم دعا کنید واقعا باردار باشم و بچم سالم باشه هنوز آزمایش ندادم بیبی چکام مثبت شد ...

ان شا الله هر چی خیرته همون بشه

ان شا الله خیرت همون باشه که دلت میخواد

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
سلام عزیز.منم هستم هرموقع شروع کردید منم صدا کنید هروز میخونم .امیدوارم همه به حاجت دلشون برسن منم ه ...

سلام عزیزم ما خیلی وقته شروع کردیم اگه دوباره گذاشتیم حتما صداتون میکنیم اگه خواستید شرکت کنید 

بسمه تعالی 

سلام خانمای گل 

انشالله سال خوب توام با سلامتی و تندرستی و دل خوش داشته باشید و بهترین سرنوشت رو داشته باشید ❤❤

سیزده بدرتون هم مبارک 🌱🌱🌱

من گروه رو رها نکرده بودم و همیشه فکرم اینجا بود و دعام این بود به حاجتتون برسید 

من این ۱۵ روز شرایط روحی و مشکلی داشتم که نتونستم حتی سر بزنم اصلا گوشیم پیشم نبود که بخوام بیام 

ازهمه اونایی که نوبتشون بود ولی نتونستم اعلام کنم معذرت میخوام 🙏🙏و از همه اونایی که تا الانم خوندند سپاسگزارم 🙏🙏🙏

انشالله حاجت قلبیشون رو از اقا امام زمان تا نیمه شعبان بگیرند 🌸🌸🌸🌸🌸

سلام من به حاجتم رسیدم😍😍😍😍باردارم،بعد از هشت ماه انشالله همه حاجت روا شید

سلام عزیزم خیییلی خوشحال شدم این خبر رو شنیدم تو این شرایط من دومین خبر خوشی بود که شنیدم 

خدایا شکر🙏🙏🙏🙏

انشالله که جواب ازمایشتون هم مثبته 

ما رو بی خبر نزارید 

سلام عزیزم ما خیلی وقته شروع کردیم اگه دوباره گذاشتیم حتما صداتون میکنیم اگه خواستید شرکت کنید 

ممنون عزیز که گفتید...من بااین دوبار درتاپیکی آمدم خواستم درناد علی چله اش شرکت کدرثواب ش شریک باشم قسمتم نبوده..لطف میکنید هرموقع چله نادعلی برداشتید به منم بگید..التماس دعا......

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆