2777
2789
عنوان

ذکر برای ۱۳ نفر برای حاجت روایی

63 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

اگر کسی میخواد برای حاجت روایی از امروز تا چهارشنبه دیگه ذکر بگه و چهارشنبه دوم ۱۳ نفر رو دعوت کنه به گفتن این اذکار و انشالله چهارشنبه سوم حاجت بگیره، ایتجا بگه بهم.

فقطم ۱۳ نفر میتونن شرکت کنن.

روش خوندنشو میزارم اما قبلش بگید اسمتونو که بدونم کی میخونه

التماس دعا

به اون 13 نفر که میگیم حتما باید بخونن؟! 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارشنبه ۱۰۰ مرتبه "یا ابا صالح المهدی ادرکنی"

پنجشنبه ۱۰۰ مرتبه "یا فاطمه الزهرا ادرکنی"

جمعه ۱۰۰ مرتبه ""یاجواد الایمه ادرکنی

شنبه ۱۰۰ مرتبه""امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو"

"یکشنبه ۱۰۰ مرتبه صلوات برای ۱۴ معصوم 

دوشنبه ۱۰۰ مرتبه یاابولفضل عباس ادرکنی

سه شنبه ۱۰۰ مرتبه استغفرلله ربی واتوبه الیه

چهارشنبه ۱۰۰ مرتبه "یازین العابدین ادرکنی"ومعرفی این ذکر به ۱۳ نفر برای حاجت روایی چهارشنبه سوم حاجت شما بر آورده میشود  انشالله