2777
2789
عنوان

کتک ؛جاری

1234 بازدید | 25 پست

توی تاپیک قبلیم توضیح دادم مسئله چیه.

کار ب جایی رسید ک نامزدم مجبور شد ب زنداداشش تذکر بده ک نپرس و نگو این حرفا رو

زنداداششم رفته کلی دروغ تحویل شوهرش داده ک مثلا بین دو تا داداشو شکر اب کنه چن تام فحش جد ابادی ب من داد منم ب برادر شوهرم گفتم ک ماحرا اینه اونم عصبی شده رفته با رنش کتک کاری😑من نمیخاستم زنشو بزنه اما دو ماهه از دسش عاصی شدم چقد فضولی اخه 

بخدا خیلی بی ادبه خیلی خرفای زشتی میزنه اما ته دلم ی کوچولو خوشحال شدم ک شوهرش حواب فحشاشو با کتک داد😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازت بدم اومد که از کتک خوردن جاریت خوشحال شدی

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
چه شوهر باحالی داری که میره ازین حرفا به زن داداشش میزنه، من خجالت کشیدم 😐😐

🤣🤣🤣وای لشتبا متوجه شدی زنداداشش ب من گفته با شوهرمم گف من خوشم نمیاد رابطه های منو زنمو تفتیش کنی 

ازت بدم اومد که از کتک خوردن جاریت خوشحال شدی

اذیت کنه جوابشو باید بگیره دا من حتی ی کلمم جوابشو تدادم ی سال ازم بزرگتره اما خب ب شوهرش گفتم ک زنت ب خودم فحش بده تما ب پدر و مادرم نه وگرنه حوابشو میدم تو جاریت فحش پدر مادر بده بت بی دلیل چیکار میکنی؟

چه جاری فوضولی داری ؟؟حریم خصوصی سرش نمیشه ؟؟ولی ازین به بعد باهات چپ میشه مواظب باش 

خیلی بی ادبه اصلا حالیش نمیشه منو پا گشا دعوت کرده چهل نفر ادم بودیم مرد و زن بعد تو جمع برگشته میگه قیافت خیلی شبیه زنا شده شلوغ چیکار کردی 

ابرومو الکی الکی میبره با هیچیم نمیگم خیلی زود بش بر میخوره ک اخر سر اینجوری شد

اذیت کنه جوابشو باید بگیره دا من حتی ی کلمم جوابشو تدادم ی سال ازم بزرگتره اما خب ب شوهرش گفتم ک زنت ...

خب برای چی باید بهت فحش بده میبینی فحش میده ولش کن باهاش حرف نزن جواب ابلهان خاموشیست

اصلا چه معنی داره با جاریت انقدر صمیمی باشی که هر دقیقه بهت پیام بده؟از خصوصی ترین چیزا ازت بپرسه؟

ببخشید ولی خودت باعث شدی اونقدر وقیح بشه وقتی تو باهاش سرد باشی وگرم نگیری و خونش تنها نری جلو شوهرت یا مادرشوهرت یا بردار شوهرت بی دلیل برمیگرده فحش میده؟اگه اینطوریه و مادرو برادر و خوده شوهرت غیرت نداشتن که همونجا جوابشو بدن واقعا یه داستان غیر قابل باوره اگه هم که رفتی خونش یا تو خونه مادرشوهرت نشستی ور دلش که بهت فحش بده پس حقته 

عین بچه ها اینو چغولی کردی باقی رو چیکار میکنی ؟

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
خیلی بی ادبه اصلا حالیش نمیشه منو پا گشا دعوت کرده چهل نفر ادم بودیم مرد و زن بعد تو جمع برگشته میگه ...

شاید هنوز چشمش دنبال شوهرته ؟؟؟ 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

خب برای چی باید بهت فحش بده میبینی فحش میده ولش کن باهاش حرف نزن جواب ابلهان خاموشیست اصلا چه معنی ...

عزیزم شما دقیق بخون تاپیک قبلی رو من دو ماهه نامزدم اصلا هم با این خانوم صمیمی نیستم پس الکی جوگیر نشو و تز مشاوری نده وقتی تو جریان نیستی این خانوم هی مسائل جنسی منو میپرسید منم میگفتم دوس تدارم نپرس لصلا اما تو این دو ماه ول کن نبود تا این ک شوهرمو در حریان گذاشتم ک اون اخطار بده بلکه خجالت بکشه نپرسه تما بدتر شد گف ب تو ربطی نداره زنداداشتم باید بدونم😑منم گفتم کارت اسمش فضولیه ن کنجکاوی ک اونم منو بست ب رگبار فحش شوهرشم عصبی شد و....