2777
2789
عنوان

کتک ؛جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 25 پست
خیلی بی ادبه اصلا حالیش نمیشه منو پا گشا دعوت کرده چهل نفر ادم بودیم مرد و زن بعد تو جمع برگشته میگه ...

ناراحت نشو اما به نظرم خودت هم بدت نمیاد اگه نه توی رفتارت یه جور بد و جدی باهاش رفتار میکردی بار اول به دوم نرسه .حالا از اول به چشم یه عروس شر به پا کن میبیننت .مگه میشه یه کسی رو ندی و اون همچین حرفی بزنه

خب برای چی باید بهت فحش بده میبینی فحش میده ولش کن باهاش حرف نزن جواب ابلهان خاموشیست اصلا چه معنی ...

بعضی خانوما خیلی بی ادبن..من تا قبل اینکه با چشم خودم نبینم باورم نمیشد ولی بعضیا ممکنه تو اصلا باهاشون کاری نداشته باشی و خیلیم سرد باشی ولی اینقد حسود و تنگ نظرن نمیتونن خودشونو کنترل کنن و پشت سرت کلی حرفای نامربوط میزنن اون زمان که اینا به گوشت میرسه خیلی خیلی ناراحت میشی...من الان این خانومو درک میکنم برا خودم اتفاق نیوفتاده ولی برا خواهرم اتفاق افتاده..البته کتک زدنشم درست نیست ولی باید یکی اینارو بشونه سرجاشون

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناراحت نشو اما به نظرم خودت هم بدت نمیاد اگه نه توی رفتارت یه جور بد و جدی باهاش رفتار میکردی بار او ...

ن خدا رو شکر همه حق رو ب ما دادن چون هیچکدوم از خونواده شوهرم دوسش ندارن با همشون چن بار دعوا گرفته ب زور تحملش میکنن بعدشم خدایی حق با منه چرا باید اخه ب زور مجبورم کنه ک مسائل زناشوییمو بهش بگم وقتیم نمیگم دعوا و بحث میندازه ک تو از حسودی نمیگی فک میکتی من چشتون می نم اینا اصلا خیلی ی جوریه قابل حدس نیست کاراش یهو با ی حرف کل خونواده رو قاطی میکنه

بعضی خانوما خیلی بی ادبن..من تا قبل اینکه با چشم خودم نبینم باورم نمیشد ولی بعضیا ممکنه تو اصلا باها ...

بخدا خیلی کارا کرده تو این دو ماه دم نزدم 

منو شوهرم وقتی نیریم خونه خودمون واحد کناری اوناس میاد گوش وایمیسه ک ببینه چی میگیم یا چیکار میکنیم من اگ میخاستم دعوا را بندازم خمون هفته اول این کاراشو گزارش میکردم برا بقیه اما خب نمیخاستم 

ولی بعضی خانوما ی جوری قضاوتم کردن ک میگم نکنه من اشتباه کردم باید میسوختمو میساختم باهاشو اصلا درو وا میذاشتم ک اونم ببینه چیکارا میکنیم

نامزدم اما خونه ایندمون 😁روبروی همون جاریمه واحد کنار هم گاهی وقتا میریم اونجا ک اونم جاری امون نمی ...

اوه خدا صبرت بده فقط بهت بگم با این جاری یک سلام و والسلام 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بخدا خیلی کارا کرده تو این دو ماه دم نزدم  منو شوهرم وقتی نیریم خونه خودمون واحد کناری اوناس م ...

ولی در کا جاری اصلا جز خانواده محسوب نمیشه و خیلی خیلی نامحرمه‌‌‌..البته نه همشون قصد توهین ندارم ولی اکثرا همینطورن مخصوصا اگر یکم خانواده شوهر ازت راضی باشن دیگه تمومه میشی عزرائیل جاریت...به هیچ عنوان باهاش گرم نگیر و سرد باش...این راز برخورد صحیح با جاریای بی ادب و حسوده

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
اوه خدا صبرت بده فقط بهت بگم با این جاری یک سلام و والسلام 

دیگ فک کنم اون سلامم ندیم به هم من بخاطر فحشا اونم بخاطر کتک شوهرش و این ک چرا من عزیز کرده فامیل شوهرم ولی اونو تحویل نمیگیرن

ولی در کا جاری اصلا جز خانواده محسوب نمیشه و خیلی خیلی نامحرمه‌‌‌..البته نه همشون قصد توهین ندارم ول ...

دقیقا اینم بیشتر بخاطر اینکه من عزیز کرده فامیل شوهرم باهام لج افتاده از همون روز اول وگرنه من از راه نرسیده چیکارش کردم ک باهام بد رفتاری میکرد

دقیقا اینم بیشتر بخاطر اینکه من عزیز کرده فامیل شوهرم باهام لج افتاده از همون روز اول وگرنه من از را ...

پس اصلا دلت نسوزه و هیچوقت باهاش دیگه گرم‌نگیر اصلا به اون هم این اجازه رو نده دیگه خیلی سرسنگین باش باهاش.اصلا خودت رو قاطی حرفها و کارهای خاله زنکیش نکن اگه نه تو هم یکی میشه مثل اون واسه همه