بهتر نیست یه فکری برای این کوچولوهای لعنتی بکنیم ؟
طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
اه ما ی بار جمله کردنخونمون اینقد از نزدیکچندش بودن وای خدا وقتی یادمیاد افتاده بودن روهم وول میخوردم بعد از درو ودیوار و پرده اویزوون بودم دل و رودم بالا میاد
اه ما ی بار جمله کردنخونمون اینقد از نزدیکچندش بودن وای خدا وقتی یادمیاد افتاده بودن روهم وول میخو ...
از خفاش میترسم 😐
چطور نترسیدی؟
طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
سکته کردم مردم کی گفته نترسیدم رفتیم تو کمد قایم شدیم🤣
چکار کردین شون
اول زنگزدیمیکی از اشناها کنمیترسید اومد با پارچه یکی یکی گرفتشون انداخت بیرون.باز رفتیم بیرون برگشتیم بعد چند ساعت ک خونه تاریک بود خوابیده بودنفککنم ۶ تایی بودن سری دوم از پرده و دیوار اویزون بودن دیگه شوهرمگرفت انداختشون بیرونمنم تو دسشویی قایم شدم ولی تا ی مدت حالم از خونم بهم میخورد