بهتر نیست یه فکری برای این کوچولوهای لعنتی بکنیم ؟
طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
عكس سوپ خفاش رو ديدم حيوونى دندوناش به هم قفل شده بود خيلى دلم سوخت چكار به كارش داشتن اخه
والا چینی های خفاش خور
طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
حالا خاطرتون هست دو سه سال پیش یه عده منفعت جو در به در عارهارو برا پیدا کردن لانه خفاشها میگشتن 😐ا ...
😂
از سوراخی ک تو سقف بود و زیر پی وی سی.چون پی وی سی فاصله داره با سقف اونجا افتاده بودن اون سوراخ با ...
به خداتعریف کردی واقعا کمموندازحال برم مردم من
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...