2821
2789
عنوان

اضطراب شدید

68946 بازدید | 92 پست

سلام دوستان این علائم دارم میشه راهنمایی:

سلام دکتر.سه ماه پیش بعد بیدار شدن از خواب دارای علائم گیجی و منگی و سنگینی در دستها و پاها و حالت تهوع و حساسیت به بو و صدا و گرفتگی شدید در گردن و سردرد پیدا کرده بودم.به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم.ازمایش خون کامل دادم که d3حدود ۱۷ بود که کم بود و بقیه چیز ها اوکی بود و mriدادم و همه چیز عادی بود.الان گفت و گو با خودمم تو ذهنم زیاد شده.شبها با تپش قلب از خواب بیدار میشم.یه حالت برق مانندی هم از مغزم به ستون فقراتم میره وقتی خیلی استرس دارم.الان سرترالین ۵۰ میخورم حدود ۲۷روزه.علت اینا چیه دکتر فقط گفت اضطرابه!کسی تجدبه ای نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خود اضطرابه. درمان کنی اینا هم از بین می ره. کلی علائم جسمی دیگه هم می تونی داشته باشی. اضطراب کل سیستم بدنو به هم می ریزه. اصلا فکر بیماری های دیگه رو نکن. چون می دونم احتمالا همین کارو می کنی. همش از اضطرابه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

عزیزم حالتم دقیقامشابه شماست من تحت شوک عصبی خیلی شدیدبودم الان خودشواینطوری نشون میده بچه شیرمیدم منتظرم ازشیربگیرم دارومصرف کنم شما هم استرستون زیاده؟یعنی بخاطرمشکلات زندگی استرس دارین؟

منم جدیدنا تپش قلب دارمو بدنم یهو مور مور میشه وقتاییکه خیلی عصبی ام.خاک تو سرم که هی حرص میخورم واسه هر چرت و پرتی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
دقیقا خود اضطرابه. درمان کنی اینا هم از بین می ره. کلی علائم جسمی دیگه هم می تونی داشته باشی. اضطراب ...

دقیقا الان البته بیشتر افکارم رفته رو بیماریهایه روان عین دوقطبی و شیزوفرنی .اگه شما هم اینطور بودید میشه راهنمایی دقیق کنید

دقیقا الان البته بیشتر افکارم رفته رو بیماریهایه روان عین دوقطبی و شیزوفرنی .اگه شما هم اینطور بودید ...

اونا نیست خیالت راحت شیزوفرنی و اکسیزیزوفرنی دوتامون از یه گروه اند اما علائم شون باهم متفاوت دوقطبی هم که شخص دو یا چند شخصیت جدا از هم داره

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
دقیقا الان البته بیشتر افکارم رفته رو بیماریهایه روان عین دوقطبی و شیزوفرنی .اگه شما هم اینطور بودید ...

شما اینترنت و تحقیق در مورد بیماری های جسمی و روانی رو بذار کنار. مطمئن باش هر کدومو بخونی به خودت نسبت می دیش. فقط روی کم کردن اضطراب تمرکز کن.

دارو خیلی خوب و مفیده. ولی کارای دیگه ای هم هست. باید دقت کنی که چی باعث افزایش اضطراب و احساس بدت می شه. گاهی آدمایی دور و برمونن که حرف زدن و معاشرت باهاشون حالمونو بد می کنه. اینا برای اضطرابی که شکل بیماری به خودش گرفته خیلی مضرن. 

کل علائم جسمی شما از اضطرابه. 

اضطراب کاملا قابل درمانه. خیلی خوب به دارو جواب می ده. ولی درمانش خیلی طول می کشه. باید خیلی صبور باشین. داروهاشو اصلا نباید یهویی ول کنین که شدید تر بر می گرده. درمان خود اضطراب ممکنه چهار پنج ماه طول بکشه...ولی کنار گذاشتن داروهاش خیلی بیشتر از این حرفا طول می کشه. گاهی یکی دو سال. چون دکتر کم کم دوزشونو کم و آخرش قطعشون می کنه.  به نظر من متخصص اعصاب و روان بهتر در این مورد جواب می ده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
آره درمان دارم خیر من روانشناسی خوندم

دوست عزیز من الان بیشتر مشکلم اینه با خودم تو مغزم حرف میزنم یعنی مثلا میگم کاشکی فلان کارو بکنم بعد میگم نه ولش کن یا مثلا یه اهنگ هی تو ذهنم تکرار  میشه کلا باخودم زیاد شده مکالمه ام و زیادم فکر میکنم که چه بیماری گرفتم و میترسم چیز خطرناکی باشه .اون مکالمه با خودم عادیه؟؟قبلا شبها وقتی میخواستم بخوابم اینطوری بودم تا خسته بشم خوابم ببره الان دیگه یه سره شده