2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 65 پست
آفرین بهش بخدا قدرش بدون پس

میدونم. واقعا زن خوبیه هفت ساله عروسشم ندیدم یه حرف تندی بهم بزنه یا کاری کنه ناراحت بشم. خدایی ندیدم. پشت عروس هیچوقت غیبت نمیکنه خیلی جاها دفاع هم میکنه. خاله ی شوهرم عروس داره مجبورشون میکه برن خونه اشو تمیز کنن  اگه کار نکنن. غر میزنه. مادر شوهرم همیشه دعواش میکنه میگه عروس وظیفه ایی نداره. خیلی کمک لازمی به دخترهات بگو بیان

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخ  من حتی غذای کسی خوشمزه نباشه اندازه ام میخورم بلند میشم تشکر می کنم

❤❤

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میدونم. واقعا زن خوبیه هفت ساله عروسشم ندیدم یه حرف تندی بهم بزنه یا کاری کنه ناراحت بشم. خدایی ندید ...

خدا سلامتی بهشون بده 

مادر شوهر خوب نعمته مال منم خیلی خوبه  خیلی  با هم خوبین خداروشکر مثل دو تا دوست   ولی رک گوی خیلی  من همیشه گذشت می کنم میگم بعضی ها اخلاقشونه

اوایل ازدواج عادیه ولی بیشتر بزار ههههههههههه

آره دیگه حالا یاد گرفتم خخخخخ

هر چند کم نبود اون خانوم کلا فاز منفی داشت آخرشم جدا شد از همسرش

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
رک گوییربا بی ادبی و بی فرهنگی فرق میکنه خواهر جونیم.   من نمیگم دستمختم در حد اشپزی حرفه ...

ما یه جا رفتیم سه نوع غذای مختلف با ماهی درست کرده بود جالبش هیچ کدومش خوشمزه نبود...چون ما ماهی رو واقعا خوشمزه درست می کنیم اونا یه سبک دیگه  ولی خیلی بنده خداها تدارک دیده بودند میگفتن شما که نخوردین ولی ما اندازه مون خوردیم بلند شودیم و خیلی تشکر کردیم ازشون

بعضی ها رک گو هستند حالا من برم  غذای طرفم کم باشه کم میخورم بلند میشم

آره منم خیییلی تعجب کردم دفه اول هم بود که همو میدیدیم

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
آره آدم شاد میشه،یه بارم یکی از فامیلامون اومده بود خونمون،گفت،یعنی اینقد غذات خوشمزه ست که همش میگم ...

دوستم  ساکن و متولد دبی هستش سالی یک بار میاد ایران پیشم میاد دعوت میشه میگفت عاشق غذاهای منه  .. میگفت براش مهمون میاد غذا درست می کنه زیرچشی نگاه می کنم دارن زیاد میخورن یا نه اگه کم میخورن می دونم خوشمزه نشده و دبرس میشم همون جا ولی وقتی با کیف میخورن لذت می برم خودم مخصوص وقتی تعریف کنند 

آره یه خانم دوست شوهرم بهم گفت همین قدر غذا درست کردی چه قدر کم منم تازه عروس بودم خب زیاد بلد نبودم ...

بچه ها همه تعریف کوکو سبزی می کنند آقا من یکبار همکارم دستورش داد گفت خیلی خوشمزه میشه منم درست کردم اصلا نتونستم لب بزنم ریختم می دونم که  بستگی داره طرز پختش چطوری باشه از اون موقع  برای اولین بارم بود از کوکو سبزی زده شودم  بعد از فسنجون هم همینطور یکبار خوردم بدم اومد 

اری

یه بار مادرم اش رشته درست کرد بعد دختر خالم تو جمع بدش گفت و بعدش دایی ام هم اش مادرم نخورد ولی اش که خودش از بیرون خریده بود با وله خورد

این شد که دیگه مادرم نذری حالا اش یا غذا درست می کرد به این دو تا خانواده نداد

حتی جلو چشم دایی ام داد به همسایه ولی تعارفی نکرد به برادرش گفت شما که نمی خوری سهمت بدم به بقیه

باشد که از رفتار زشتش تو جمع با خواهرش درس بگیره و تلنگر بشه براش