2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 65 پست
اری یه بار مادرم اش رشته درست کرد بعد دختر خالم تو جمع بدش گفت و بعدش دایی ام هم اش مادرم نخورد ولی ...

منم همزمان یکبار یه غذایی همینجوری دونفر تعارف کردم یکی پنج دقیقه قبلش خورد گفت  وای مزه نداره اصلا بعد جالب بود پنج دقیقه بعدش دوستم اومد گفتش خیلی گشنمه منم غذا کشیدم بهش گفت خیلی خوشمزه اس ههههههههههههه سلیقه ها همینجوره  

اری یه بار مادرم اش رشته درست کرد بعد دختر خالم تو جمع بدش گفت و بعدش دایی ام هم اش مادرم نخورد ولی ...

منم یه خاطره یادم اومد یکبار یه چیزی درست کردم فرستادم برای X بعد وقتی ظرف داد گفت دامادم گفته این چیه دیگه درست کرده   حالا من خودم خیلی به نظرم خوشمزه بود و با اشتیاق بخاطر حضورشون درست کردم فرستادم براشون از اون روز پشت دستم داغ کردم نفرستادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابای دوستم دبی بودن و چند سالیه بخاطر تمام شدن اقامتشون ایرانن یعنی یه خورشی درست می کنه از دانشگاه رفته بودم خونشون انگشتتم میخوردی حال خوب بود مرد بود و این همه عالی پخته بود.

خورش قیمه گوشت داخلش سیب زمینی ،کدو،بادمجان ریخته بود با گوچه درسته یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین هنوز مزه اش زیر دهنمه

منم یه خاطره یادم اومد یکبار یه چیزی درست کردم فرستادم برای X بعد وقتی ظرف داد گفت دامادم گفته این چ ...

مثل داماد خالم  

لامصب می خوره بعد که سیر میشه یادش میاد که ایراد غذا صاحب خونه رو بگه

باید بهش می گفتی بس که دست پخت بد خورده دیگه به طمع غذا خوب بیاد زیر دندونش متوجه نمیشه 

عادت کرده به غذا بد مزه

ادم فقط باید جوابشون بده اینجوری  

مثل داماد خالم     لامصب می خوره بعد که سیر میشه یادش میاد که ایراد غذا صاحب خونه رو بگه ...

هیچی نگفتم ولی انگار قلبم تیررررررررر کشید هنوز هنوزه یادم میفته  عصبی میشم چقدرم با شوق درست کردم فرستادم خودم کیف می کردم من واقعا آشپزی ام خوبه همه میگن 

خدا سلامتی بهشون بده  مادر شوهر خوب نعمته مال منم خیلی خوبه  خیلی  با هم خوبین خدارو ...

خوب هیچ کس کامل نیست گلم. خدا رو شکر که خوبه .حالا رک گویی گاهی وقتها اشکال نداره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
منم از سال 92 عقد کردیم تا الان هفت ساله عروسم هههههه خوشبختم

اااا من هم ۹۲ عقد کردم😂 ۲۸ مهر 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ما هم مهرماه عقد کردیم

واییی نیمه ی گمشده ام رو پیدا کردم😃

من وقتی مهمون دارم تا نیام سر سفره نشینم یه قاشق از غذام نخورم همش استرس دارم میشینم یه قاشق میخورم ببینم همون طعمی که دوس داشتمو میده خیالم راحت میشه هر چقدم تو اشپز خونه بچشم انگار سر سفره میفهمم فامیلای شوهرم همیشه تعریف میکنن ولی مامانم اینا چون دستپخت مامانم فوق العادست هر چی میپزم همش فکر میکنم بهشون نمیچسبه هیچی نمیگن ولی خودم مقایسه میکنم با عدای مامانم این فکرو میکنم

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
واییی نیمه ی گمشده ام رو پیدا کردم😃

چه سرنوشت هایی که مثل هم در یک زمان رخ میدن و ما بی خبر همیشه اینطور بوده موقع زایمانم چند نفر با هم بودیم اون موقع توجه نکردم با خودم میگفتم کاش شماره شون گرفته بودم تاا بزرگ شدن بچه هاشون شاهد بودم

من وقتی مهمون دارم تا نیام سر سفره نشینم یه قاشق از غذام نخورم همش استرس دارم میشینم یه قاشق میخورم ...

داداشم خیلی ساله عروسی کرده زنشم غذاش خوشمزه اس ولی میگه هیچی خورش سبزی مامان نمیشه