2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
اونوقته که خستگی از تنت درمیاد ...من وقتی ببینم کسی زیاد میخوره می فهمم خوشش میاد

اره من همش استرس دارم غذام کم بیاد

ولی همیشه سه تااضافه ریختم بچه هارن بزرگ حساب میکنم 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین منم علاقه داشتم بار اول راهنمایی بودم  قرمه سبزی درست کردم همچی با هم قاطی زدم زیرش کم کر ...

اشپزی اصلا یه جیز دیگس هرچی هنر بلد باشی اشپزیت خوب نباشه هیچی

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

مادرشوهرها که بیشتر پیش میاد دلیلش هم فکر کنم یکسری تفاوت هاست  ههههههه

یه چیزی بگم دلتون اب بشه.😂😂😂😂؟ 

مادر شوهرم حتی اگه غدام بد باشه میگه به به چه غذایی چه طعمی 😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من ،یه بار دوست شوهرم اومده بود خونمون ،دخترش گفت برنجش سفته مامان آب بده تو گلوم گیر کرده   &n ...

شوهر من تعریف نمی کنه ولی اطرافیان میگن گاهی

یاد خاطره ای افتادم خواهرم بزرگه همیشه از کوچکی کار می کرد طفلک یک روز برنجش شفته شده بود یکی از آشناهامون اومده بود خونه برنج داغ بود چسپید به دستش میگفت مواظب باشید مثل قیر دیگه کنده نمیشه همیشه تو ذهنمه

آره یه خانم دوست شوهرم بهم گفت همین قدر غذا درست کردی چه قدر کم منم تازه عروس بودم خب زیاد بلد نبودم هرچند غذام کم نیومد یه بارم کوکو سبزی درست کرده بودم دوستم خونمون بود خیلی تعریف کرد گفت خوشمرس

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
آره یه خانم دوست شوهرم بهم گفت همین قدر غذا درست کردی چه قدر کم منم تازه عروس بودم خب زیاد بلد نبودم ...

وقتی تعریف می کنند شاد میشه آدم و خستگی میره کافیه یکبار انتقاد بشه تا یک ماه بی روحیه میشم

بله. زن عموم. خواهر شوهرم. هر دو تاشون هم غدا درست کردن بلد نیستن

بعضی ها همینجور هستن من یکی از آشناها.... اسمش نمی برم که نسبتش چیه رک بهم میگه غذات بی مزه شده بعد جالبه فقط همون میگه یکی میخوره میگه خیلی خوبه بعضی ها عادت دارند رک گو هستن و اینکه دل طرف براشون مهم نیست تازه من آشپزی ام عالیه و به نظرم طعم غذام عالی میشه اکثرا

شوهرم زحمتشو میکشه چه خونه خودمون چه تو مهمونی چه مهمون بیاد چه مهمون بریم میگه یا تخریبت میکنه یا ک ...

شوهرا اکثرا همینطورن ولی در کل ته ته دلشون فکر کنم می دونن غذامون عالیه  ...همسرمنم غذا بد باشه میگه

آره آدم شاد میشه،یه بارم یکی از فامیلامون اومده بود خونمون،گفت،یعنی اینقد غذات خوشمزه ست که همش میگم کاش بیشتر جا داشتم تا بیشتر بخورم  حالا راست میگفت یا تعارفشو نمیدونم،ولی روحمو شاد کرد  

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
بعضی ها همینجور هستن من یکی از آشناها.... اسمش نمی برم که نسبتش چیه رک بهم میگه غذات بی مزه شده بعد ...

رک گوییربا بی ادبی و بی فرهنگی فرق میکنه خواهر جونیم. 

من نمیگم دستمختم در حد اشپزی حرفه اییه اما واقعا خوبه و هرکی از غدام خورده گفته خوبه. من هم قبول دارم تو بعضی غذاها ضعف دارم. 

اما این دوتا از روی حرص اینجوری حرف میزنن .مخصوصا خواهر شوهرم که بر میگرده میگه غداهای تو آبکیه. چون اونها چیزی به اسم قیمه و خورشت ندارن، خیلیییی کم پیش میاد درست کنن اون هم اینقدر غلیظ درست میکنن که احساس میکنی داری سس میخوری نه قیمه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
رک گوییربا بی ادبی و بی فرهنگی فرق میکنه خواهر جونیم.   من نمیگم دستمختم در حد اشپزی حرفه ...

خخخخخخ  من حتی غذای کسی خوشمزه نباشه اندازه ام میخورم بلند میشم تشکر می کنم