2777
2789
عنوان

نمیبخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 53 پست
خیلی دپرسم،،،پریروز با چشمم دیدم،چند نفر دارن میرن شمال،،بیشعوری تا کی

اره بخدا درست میگی  همین کارو کردن که کرونا پخش شد همه شهرها  انگار تا حالا مسافرت نرفتن که تا تعطیل میکنن میدوون سمت شمال جنوب

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا هستن اینجام  مگه ندیدی میرن خرید و عکس میزارن و یکی با پررویی میگف میخوایم هفته دیگم بریم ...

عزیزم ماها که مجبوریم بریم سرکار تعطیلم نمیکنن تکلیفمون چیه...حداقل خریدو گردش و مسافرت و باید کنسل کرد😔

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همکار شوهرم خانومش پرستاره میگه اوضاع بدتر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید 😞

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
عزیزم ماها که مجبوریم بریم سرکار تعطیلم نمیکنن تکلیفمون چیه...حداقل خریدو گردش و مسافرت و باید کنسل ...

خب سرکار که معلومه اجباریه 

منظور کارایی هست که اجباری نیس 

وگرنع شوهر منم میره سرکار هر روز با سلام و صلوات با ارباب رجوعم زیاد سر و کار داره...

مگه نگفتن سوئیت هتل بهشون اسکان نمیده ممنوع شده؟الکیه؟

من ندادم؟ من چکارم؟

خیلیا اینجا از قبل خونه خریدن و مشکل اسکان ندارن

و بقیه هم وقتی بیان و دوبرابر پول بدن اینجا خیلیا درآمدشون از همین راه هست و حاضر میشن خونه اجاره بدن

من خودم از سرکار میام خونه از در بیرون نمیرم تا دلیل بیماری کسی نباشم

دیروز از کلافگی اینقدر گریه کردم ولی خالی نمیشم .. 

من سرکار میرفتم. کافه کار میکردم ولی بخاطر بیماری فعلا بسته هست. از صبح فیلم دیدم،ماسک گذاشتم صورتم، 100 صفحه کتاب خوندم،روز تموم نمیشه لامصب😢توام یه کاری بکن تو خونه. از هیچی بهتره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
خب سرکار که معلومه اجباریه  منظور کارایی هست که اجباری نیس  وگرنع شوهر منم میره سرکار هر ...

وای منم با اتوبوس و مترو میرم...ولی نمیترسم بهداشت و رعابت میکنم مترو گلشهر سوار میشم تا ورداورد پیاده میشم واقعا عجیییب خلوت شده...هر روزم بوی الکل و مواد ضدعفونی کننده میده خدا خیرشون بده

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40