یک قاشق غذا خوری مخمر رو ریختم تو آبی که داغه(انگشت رو بندازی تو اب داغ باشه ولی دست رو نسوز نه اگه ابش داغتر باشه مخمر ترش میشه، سردم باشه دیر عمل میاد) تو لیوان شیشه ای 2قاشق شکرم باید بریزید تا مخمر ازش تغذیه کنه
روشو بزارید 10 تا 15 دقیقه جای گرم بزارید
3 پیمانه ارد رو وقتی مخمر به عمل اومد بریزید تو ارد و هم بزنید و اندازه 3،4 قاشق روغن بعد باید کم کم آب بریزید و هم بزنید تاجایی که خمیر یکدست بشه و یکمی به دست بچسبه، کلا با آبی که تو مخمر به کار رفته حدود 1لیوان اب میشه، حالا بسته به اردتون ممکنه کم و زیاد بشه بعد روشو میپوشونیم با سلفون تا دو برابر بشه، بعد میاریم ورز میدیم یا اگه خسته میشید حدود 100 بار بزنید زمین بعد فرمش بدید دور نون رو اردی کنید که به ظرفتون نچسبه روشو بزارید و 30 دقه استراحت بدید ور بیاد بعد بزارید تو فر 180 درجه 20دقیقه ای امادست
روشو میتونید با تخم مرغ و زعفران رومال کنید و کنجد و سیاه ونه بپاشید
تو مرحله دوم که میخواید ورز بدید اگه خیلی خمیر به دست میچسبه ارد بزنید، زیاد ارد بزنید نونتون سفت میشه
میگن برای اینکه نون خشک نشه یه کاسه آب بزارید تو فر ولی من فرم برقیه ابش زود بخار میشه تموم میشه زیادم تاثیر نداشت شاید تو فر گازی تاثیر داشته باشه