2777
2789
عنوان

باردارها

92 بازدید | 13 پست

سلام

حالم اصلا خوب نیست 

تا معده ام خالی میشه حالت تهوع میگیرم

همش در حال خوردن هستم

شب ها خواب ندارم ازشدت گشنگی و تهوع

کسی بوده مثل من باشه

کی حالش بهتر شده

خواهش میکنم جواببدید

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص ضد تهوع برای دوران بارداری زیر نظر پزشکت باید مصرف کنی  اینجور پیش بری تازایمانت ۲۰ کیلو ا ...

تاثیر نداره  آخه دیمیترون میخورم

عزیزم همه اینا طبیعیه

اکثرا این دوران رو گذروندن خودمم همینطور

چاره ای نیست باید تحمل کنی بگذره اوایل حاملگی سخت ترین مرحله بارداریه.. به مرور حالت خوب خوب میشه

فقط نذار گرسنه بمونی کم کم بخور مثلا یکی دو تا بیسکوییت بذار دهنت آب هم زیاد بخور چون کم آبی بدن هم تاثیر میذاره رو گرسنگی

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
خیال برو تو پروفایلت

خوش به حالتون من از هفته 6افتادم به لک رفتم سونو گفت ساک کوچیک هفته دیگه بیا این هفته رفتم گفت رشت نداشته ، الانم خون ازم میاد ولی کم . هر جا زنگ میزنم دکتر نیست برم باز سونو شم ببینم چکار باید بکنم

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  
خوش به حالتون من از هفته 6افتادم به لک رفتم سونو گفت ساک کوچیک هفته دیگه بیا این هفته رفتم گفت رشت ن ...

ایشالله که نی نی دار میشی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792