2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 41 پست
ممنون عزیزم نموند برام

اشکال نداره خدا بزرگه من خودم پسرمو ۲۴ هفتگی از دست دادم خیلی ناراحت شدم ولی به خدا توکل کردم هرچند خیلی اذیت شدم ولی خودمو دادم دست خدا امیدوارم توام دوباره مادر شی من برای تو دعا میکنم تو برای من ایشالا که میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من منفی شد رفتم بیرون اومدم مثبت بود. بعد الان دوباره زدم منفی. موعد 6 بوده  یعنی نیستم؟&n ...

اينكه بي بي چك منفي باشه ممكنه خراب باشه يا ضعيف

اما اگر مثبت باشه يا بارداريه يا تغييرات شديد هورموني

فردا صبح هم بذار

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
اينكه بي بي چك منفي باشه ممكنه خراب باشه يا ضعيف اما اگر مثبت باشه يا بارداريه يا تغييرات شديد هورم ...

آخه من ن علام پریودی دارم. ن بارداری😂

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
حالا به نظرتون باردارم ؟ یه دونه دیگه گذاشتم فرداش شد منفی میترسم امید الکی به خودم داده باشم خیلی ح ...

الان چند روز در كل عقب انداختين

و اينكه كدوم بي بي تا حالا مثبت شده

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
الان چند روز در كل عقب انداختين و اينكه كدوم بي بي تا حالا مثبت شده

من الان یازده روز عقب انداختم بی بی روز هشتم صبح زود مثبتی شد که عکسشو گذاشتم و روز نهمم ساعت ده صبح منفی شد ، والا دیگه فکرم به جایی نمیرسه گفتم یکم زمان بگذره شاید فرجی شد من از این گمراهی در اومدم 

ب نظرم مثبته چون خواهرشوهر من با خالم دوتاشون بیبی چکاشون بعد از چند ساعت هاله انداخت باردار بودن هر دوشون

باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا