2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 41 پست
مگه چند سالته خانمي  چند وقته اقدامي ؟

من یه بچمو تو ۲۴ هفتگی از دست دادم خیلی دلم شکست تو شهریور این اتفاق افتاد ، آذر و دی و بهمن اقدام داشتم ، ولی تنبلی دارم واسه همین نگرانم 

میترسم منفی باشه روحیم خراب شه تازه خوب شدم بخدا 

پس نرو آز بده اگه استرسی میشی، اگ میتونی بیخیااااال باش، بذار چن روز دیگم بگذره، اگرم همش تو فکرشی و نمیتونی بهش فکر نکنی ک آز بدی بهتره ولی امیدت به خدا باشه انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد دوست گلم،  سابقه تاخیر پریود نداشتی؟

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خداااا جانم ایشالا که نفست گرمه و منم باردارم توکل بخدا نی نی گلمونو ببوس جانم 

خانمي به محض اينكه آزمايش مثبت بود 

اومدي خونه سوره🌺حجرات🌺بخون باعث حفظ جنين ميشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
مثبته من سه بامداد گذاشتم منفي بود فردا صبحش ساعت ١٠ از سر كنجكاوي رفتم دوباره نگا كردم ديدم ها ...

مال من منفی شد رفتم بیرون اومدم مثبت بود. بعد الان دوباره زدم منفی. موعد 6 بوده 

یعنی نیستم؟ 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
پس نرو آز بده اگه استرسی میشی، اگ میتونی بیخیااااال باش، بذار چن روز دیگم بگذره، اگرم همش تو فکرشی و ...

من تنبلی دارم دارو میخورم که هم منظم شه هم تخمکگذاری داشته باشم ، تو این مدتم که زایمان کردم مرتب بوده حالا سه ماه اقدامم و این ماه فقط عقب انداختم پناه بر خدا 

من تنبلی دارم دارو میخورم که هم منظم شه هم تخمکگذاری داشته باشم ، تو این مدتم که زایمان کردم مرتب بو ...

انشاالله ک بارداری از تههههههه تههههه تههههههههههه قلبم برات دعا میکنم   

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️