2777
2789
عنوان

جنس موهام چیه؟

993 بازدید | 7 پست

دوستان قبلاتاپیک گذاشتم موهام چطوره

اینسری که تواینترنت گشتم فقط فهمیدم سرم شوره چرب داره جنس موهامو نفهمیدم

ازحموم که میام بیرون سرم خارش داره که تواینترنت میگفت موی خشک اینطوره بعداز۴۸ دست کشیدم کف سرم دیدم چربع وتوش شورست(شوره چرب)که چربی رو میگن نشونه موی چربه ساقه موهامم خشکه ووز 

بنظرتون جنس موهام چیه؟چه شامپویی اخرش بخرم کلافه شدم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من فک کنم موهات نیمه چربه چون اگه کامل چرب بود تا حالا فهمیدی بودی و مثل اینکه درصدی از خشکی هم داری 

بهت یه پیشنهادی میکنم از شامپوی موی چرب استفاده نکن چون درصد چربی ات زیاد نیست میتونه همین یذره چربی هم بگیره و موهات رو خشک تر کنه 

شامپوی موهای خشک هم یکم توش مواد نرم کننده داره که نمیدونم زدی یا نه ولی بزن اگه دیدی باعث چربی بیشتر نشد ادامه بده ولی اگه دیدی چرب میکنه بزارش کنار 

من خودم موهام تقریبا مثل شد و بعد امتحان شامپوهای مختلف الان معمولی میزنم و راضی ام

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ببین من فک کنم موهات نیمه چربه چون اگه کامل چرب بود تا حالا فهمیدی بودی و مثل اینکه درصدی از خشکی هم ...

من ۱۴شاعت بعدازحمام اندازه نصف بندانگشت چربه کم کم زیادترمیشه یعنی روز سوم اندازه یه بندانگشت چربه پس الان موهای من خشکه؟!

من ۱۴شاعت بعدازحمام اندازه نصف بندانگشت چربه کم کم زیادترمیشه یعنی روز سوم اندازه یه بندانگشت چربه پ ...

نگفتم خشکه گفتم نیمه چربه موهای منم بعد 2 روز شروع میکنه چرب شدن البته اگه هوا گرم با‌شه یا برفرض سرکار باشم و چندین ساعت روسری سرم باشه امکان داره همون روز هم چرب بشه 

ولی اگه خودت فک میکنی موهات کاملا چربه ولی درعین حال بعد حمام سرت میخاره شاید مشکل خشکی نباشه شاید شامپو ات زیادی چربی سرت رو میگیره و پوست سرتو خشک میکنه 

درهرحال من از دور نظر قطعی نمیتونم بدم بازم اگه مرددی برو پیش متخصص پوست و مو تا برات تشخیص بده

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊