2777
2789
عنوان

شوهرم دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهره نکبت منم همینه خواهری. من شهر دورازخانواده م هستم ومامانم دلش خیلی تنگ مسشه وهر روز زنگ میزنه وحالم میپرسه وازاینور ک ون این ننه خراب میسوزه. ببخشید اینو میگم چون خیلی خیلی اذیتم میکنه ووحشیه😖😔😔

ببین عزیزم من نمیگم کار شوهرت درسته نه ولی من در موقعیتی مشابه وضعیت الان همسر تو هستم پدرشوهر من خیلی آدم خودخواهیه و چون تا الان هرکاری ک گفته بچه هاش انجام دادن عادت کرده ما تازه ی سال زندگیمونو شروع کردیم و اون ب خودش اجازه میده که تو هرکاری دخالت کنه هرچند در اکثر موارد ما کارخودمونو انجام میدیم ولی بازم خیلی حرفاش برای من ب شخصه تنش زاست هیچ منظوریم نداره گاهی وقتا واقعا ولی این کارش باعث شده کوچیک ترین حرفی هم ک میزنه من بدم میاد الان وضعیت شوهر شمام فکر میکنم همینه 

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑

اسی اینو برا شوهرم خوندم ..شوهرم میگه باید مادرت میگفت بدرک با صابون نشوره با تاید بشوره😂😂😂😂😂

Mylovesam20 سابقم نی نی یار لطف کرد کاربریمو بخاطر نظری ک دادم ترکوند 😂😂🙄کاربر قدیمم 
اخه چرا بعضی مردا اینجورین.شاید کسی پرش میکنه.ازاول اینجوری بود یا تازه اینجوری شده

نه میگه مامانت به من دستور میده همیشه بخاطر این دعواش کردم که دفعه آخرش باشه خط میده. اصلا نمیدونم چرا همش سو ظن داره به مامانم 

نه میگه مامانت به من دستور میده همیشه بخاطر این دعواش کردم که دفعه آخرش باشه خط میده. اصلا نمیدونم چ ...

گلم وقتی مادرتون اخلاق ایشونو میدونه ،چرا برای موضوع بی ارزشی مثل نحوه شستن پرده زنگ زده بهش.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792