2777
2789
عنوان

خواهش میکنم جواب بدین ممنون میشم

670 بازدید | 68 پست

کسیایی ک میدونن آیا امکان داره زن و مردی یکسال عقد باشن ولی مرده تو این یکسال حتی انگشتشم به زنه نخورده باشه آیا امکانش هست ک مرده دست به زنش نزاشته باشه

فقط تو رمانا شنفتم😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من ک نه‌‌والا ما عقد بودیم.....🤣🤣🤣🤣

هر چی میگم قسم میخوره میگه دستش بهم نخورده اصلا پسره ۲۴ سالشه دختره ۱۷ یعنی امکان داره راست بگه دستش بهش نخورده باشه من خودم باور نمیکنم

خوب میگه دستشم بهم نخورده قسم میخوره هر چی میگم حرفش همینه میگه دستشم بهم نخورده

من به معیارتون نقد دارم .

دست خورده نبودن معیار شماست اونم زمانی که طرف عقدش بوده؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مگه این ک کرده مشکلی داشته باشه😁پلی بازم درحددست وبوس هست

دقیقا...اگ کرده بودن مشکل بود🤣.....حالا بقیه چیاشم دیگه ب هر حال شوهرش بوده خلافی انجام نداده‌..بنده خدا نمیدونسته ک قراره بهم بخوره..