2777
2789
عنوان

خانم های متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 54 پست
خب الان که همه خدایی مهریون بالاست مثلا طرف نوشته 300 تا الان حدود یک میلیارد و هفتصد هشتصد میشه ف ...

اگه زن بخواد. البته موقع تعیین مهریه میتونست قبول نکنه. یا کلا با یکی دیگه ازدواج کنه. من خودم۵۵۰ تا سکه مهرمه ولی  تا بحثش پیش نیاد به مهریه فکرم نمیکنم و نمیخوام همینجوری الکی بگیرم اگرم خدای نکرده مجبور بشم همشو نمیگیرم تا حدی میگیرم که اونم بتونه زندگی کنه بعد من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این مبلغ خیلی خیلی زیاد میشه می تونن پرداخت کنن؟ مثلا طرف مهریه 100 تا بود یا 50 تا قبول میکردی ...

نه مگر قراره جدابشیم به این چیزا فکر نکن اصلا به مهریه فکر نکن

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
حالا دوباره انتخاب می‌کنم ببینم چی میشه  ممنون عزیزم

خواهش  

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود میشوند .....چون سعی می‌کنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه هرکس فرق میکند  
اگه زن بخواد. البته موقع تعیین مهریه میتونست قبول نکنه. یا کلا با یکی دیگه ازدواج کنه. من خودم۵۵۰ تا ...

خب اگر شوهرتون اون موقع 550 تا رو قبول نمیکرد مثلا میگفت من در توانم 100 تا هست .با توجه به این که ادم با اخلاقی هست،شما قبول میکردین؟؟؟

چون مهریه چیزیه که باید و باید پرداخت

یه جورایی حق الناس بر گردن مرده

نه مگر قراره جدابشیم به این چیزا فکر نکن اصلا به مهریه فکر نکن

مهریه فقط برای جدایی نیست

طبق قانون و شرع مهریه حق زنه و مرد باید در هر صورت پرداخت کنه

حتی با در گذشت زن هم باید پرداخت بشه و به ورثه ی زن داده بشه

این تفکر غلطه که مهریه فقط برا طلاقه

حالا شما بفرمایید اگر مثلا میگفت مقدارش کمتر باشه شما قبول میکردین؟؟؟

شخصیت و فرهنگ و مناسبات خانواده اش+طرز برخوردش با خانواده اش موجب بله گفتنم شد. خیلی سال هم رو می‌شناختیم و دوست بودیم. البته اینکه همکار بودیم و به جوانب شغل من هم اشراف داشت برام خیلی مهم بود

[QUOTE=126887246]خب مثلا اگه همین اخلاقارو داشت ولی مهریه بود 50 تا قبول میکردین؟؟[/QUOTE

نه. ولی این موضوع ملاکهایی که داشتم رو نفی نمیکنه. مثلا من قبل همسرم خواستگاری داشتم که سال تولدمم قبول میکرد و توان پرداختشم داشت ولی من نپسندیدم. این تعداد رو نمیشه با یه نظرسنجی معمولی قضاوت کنی قطعا وضع مال طرف هم باید مورد توجه باشه و شرایطی که توش مهریه تعیین شده

مهریه فقط برای جدایی نیست طبق قانون و شرع مهریه حق زنه و مرد باید در هر صورت پرداخت کنه حتی با در ...

شما مگر میخوای بگیری من اصلا مقدارش برا ممهم نبود اگر مخالفت میکرد ناراحت میشدم چون فکر میکردم دارن معامله میکنن بعد از دوسال هم گفتم میبخشم مگر اینکه بجاش ببرتم کربلا 

[QUOTE=126887246]خب مثلا اگه همین اخلاقارو داشت ولی مهریه بود 50 تا قبول میکردین؟؟[/QUOTE نه. ولی ا ...

منظور نن اینه که دو تا خواستگار دارین

به یکی اخلاقیات و شخصیت  نمره بدیم 80 یکی دیگه 60 

ولی اون نمره 80 فقط میتونه 50 تا سکه مهریه کنه 

ولی اون نمره 60  می تونه 500 تا سکه بده

شما کدوم رو انتخاب میکنین؟؟

شما مگر میخوای بگیری من اصلا مقدارش برا ممهم نبود اگر مخالفت میکرد ناراحت میشدم چون فکر میکردم ...

من نمی خوام بگیرم

من پسر هستم 

اگر بخوام ازدواج کنم باید بپردازم

من نمی خوام بگیرم من پسر هستم  اگر بخوام ازدواج کنم باید بپردازم

برادر زودتر بگو خخخ اره میگم حق زنه ولی بستگی به زنش داره میتونه ببخشه یا توافق کنید اون چی میخواد بجاش 

برادر زودتر بگو خخخ اره میگم حق زنه ولی بستگی به زنش داره میتونه ببخشه یا توافق کنید اون چی میخواد ب ...

خب شما واقعا قبول میکردین؟؟؟

من سوالم اینه